Animatie Studio

Storisell is een animatie studio dat animatie videos produceert voor onze klanten en partnerbureaus. Creëer op maat gemaakte explainer video’s gebaseerd op uw brand guidelines. Perfect voor uw bedrijfswebsite, social media, en marketing doeleinden.

Bij Storisell geloven wij dat hoogwaardige content de manier waarop bedrijven nieuwe klanten, investeerders en werknemers aantrekken kan beïnvloeden. Ons werk gaat over het helpen van mensen om de producten en diensten die ze consumeren te begrijpen.

Wij produceren al onze creatieve projecten in-house met een zeer bekwaam en ervaren team van zowel video producenten als motion graphic designers. Het is ons bewezen proces en onze persoonlijke benadering die ons in staat stelt om efficiënt op maat gemaakte, high-end deliverables te leveren.

Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk ons portfolio en download onze prijzen om aan de slag te gaan! Als u liever rechtstreeks met ons wilt praten, kunt u een e-mail sturen naar chloe@storisell.nl of ons telefonisch bereiken via tel. +31 202 41 08 57

Business Chat
SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

LEES MEER

VERZOEK PRIJZEN

Contact

Animatie Studio FAQ

 

Wilt u Storisell inhuren als animatie studio? Download onze prijzen om te beginnen of bericht ons via hoi@storisell.com.

Wat is een animatie studio?

Storisell is een internationaal animatie studio wat inhoudt dat wij animatiefilmpjes produceren. Met animatie bedoelen we het toepassen van verschillende technieken om de illusie van bewegend beeld te creëren. Dit wordt gedaan door losse beelden achter elkaar te zetten. Deze losse beelden worden ook wel (stijl) frames genoemd. Het proces van animatiefilmpje’s maken heet ook wel animeren. Wij zijn specialisten in het produceren van 2D animatie, maar – indien gewenst – kunnen ook een 3D effect creëren door het toepassen van verschillende technieken

Welke stijl animatie produceren wij?

Ons bewezen proces biedt ons de flexibiliteit om elke gewenste stijl animatie toe te passen. Onze animatie video’s worden door onze motion graphic designers met de hand ontworpen. Dit betekent dat uw persoonlijke stijl geheel op maat voor u wordt  ontworpen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar  “Techy” en clean design zoals Hotjar ? Neigt u meer naar een kleurrijker, speelse stijl zoals Prime Penguin? Of past een realistischere weergave van karakters, zoals bij Medpeople, beter bij uw bedrijf? Bij Storisell is geen stijl te gek! Heeft u nog geen idee welke animatie stijl het beste bij uw bedrijf past? Geen probleem! Onze ervaren designers ontwerpen een unieke stijl die past bij uw huidige brand book.

Hoe kunt u de custom designs van een animatie video hergebruiken?

Bij Storisell ontwerpen wij uw animatie video volledig met de hand. Daarom kunt u het design dat uniek voor u ontworpen is hergebruiken voor andere marketingdoeleinden. Zo kunt u het design doortrekken op uw website in de vorm van bijvoorbeeld een web animatie, maar ook in uw sales decks of bedrijfs presentatie’s. Daarom geven wij onze klanten de optie om een gepersonaliseerd Icon Sheet te bestellen. De Icon Sheet is een verzameling van de unieke illustraties die tijdens het productieproces specifiek voor u zijn ontworpen, zodat u deze kunt hergebruiken voor andere marketingmaterialen.

Waarom zijn animatie video’s essentieel voor uw marketing?

Er zijn meerdere factoren die de huidige populariteit van video in het algemeen hebben beïnvloed. Ten eerste heeft deze ontwikkeling een biologische achtergrond, want wist u dat uw hersenen 60,000 keer sneller beelden kunnen verwerken dan tekst? Met onze steeds korter wordende spanningsboog is deze metric erg belangrijk voor het creëren van een succesvolle marketing strategie. Daarom kiezen steeds meer marketing specialisten ervoor om animatie video’s in hun marketing op te nemen. Verder heeft de opkomst van social media en platformen zoals Snapchat, Instagram en TikTok een grote impact gehad op de manier waarop men dagelijks video’s consumeert. Video is daarom een van de belangrijkste communicatiemiddelen geworden.