Filmproductie voor uw bedrijf

Wilt u een bedrijfsfilm maken voor uw bedrijf? Ons in-house film team staat voor u klaar om uw volgende interview, testimonial of event video te produceren. Heeft u een ander idee voor een film project? Wij horen graag van u! Bekijk onze prijzen via het formulier. U kunt ook rechtstreeks met ons praten via chloe@storisell.com. We horen graag meer over uw creatieve project, zodat wij uw geweldige ideeën kunnen produceren.

Film

Storisell produceert bedrijfsfilm voor Philips

Storisell levert met trots de bedrijfsfilms voor Philips. Een project gericht op het vieren van inclusie en diversiteit binnen de Philips organisatie. Ons doel was om mensen in leidinggevende posities te interviewen en hen de kans te geven om openlijk te praten over hun eigen ervaringen. Alles werd daarbij in-house  door Storisell geproduceerd.

Film

Storisell produceert bedrijfsfilm voor eMarketeer

Met trots presenteert Storisell de bedrijfsfilm-productie voor eMarketeer die werd opgenomen in Rotterdam. Na een eerder project met eMarketeer in Oslo, reisde ons productieteam af naar  Nederland om in Rotterdam een testimonial te produceren voor eMarketeer’s klant IHS. Ons team heeft daarnaast custom motion grafische effecten aan de productie toegevoegd. Alles wordt in eigen huis gedaan.

DOWNLOAD PRIJZEN
Film

Oxceed vertelt over de producties van Storisell

Deze testimonial video is geproduceerd door het interne team van Storisell voor onze klant Oxceed. Oxceed heeft verscheidene videoproducties en explainer video’s besteld bij het team van Storisell. In deze video vertelt Martin Ericson van Oxceed over hun ervaring met Storisell en wat de videocontent betekent voor hun groeiende SaaS-bedrijf. We willen het team van Oxceed bedanken voor een goede samenwerking. Meer zien? Bekijk ons portfolio.

Film

Whisbi vertelt over de producties van Storisell

Het interne productie team van Storisell heeft de volgende testimonial video gemaakt, waarin Whisbi hun ervaring deelt over de samenwerking met Storisell. Whisbi is een wereldwijd bedrijf dat ondernemingen een oplossing biedt voor live-video betrokkenheid. In het interview spreken wij met de marketingdirecteur van het bedrijf, Urska Blagojevic. Wij willen het Whisbi team bedanken voor de goede samenwerking.

Film

Storisell produceert bedrijfsfilm voor Unimi

Storisell heeft voor Unimi bedrijfsfilms geproduceerd. Unimi werd opgericht in 2010 en levert verankeringsoplossingen voor EV-laders. In deze productie heeft Storisell het hele project geleverd, van concept en manuscript tot filmen, postproductie-editing en animatie. Op het gebied van animatie werd alles volledig nieuw en met de hand ontworpen met behulp van het merkboek van Unimi.

Animatie

Storisell produceert bedrijfsfilm voor Connectel

In deze geanimeerde videoproductie voor Connectel heeft ons team bij Storisell alles in-house geproduceerd met de brand guidelines van de klant als referentie. Connectel is een cloud based klantenservicesysteem dat hun gebruikers helpt om naadloze klantervaringen te creëren. We willen het team van Connectel bedanken voor een goede samenwerking.

Film

XR Tech over digitale ontwerpprojecten van Storisell

Ons interne filmteam heeft een testimonial video gemaakt met Sebastian Kjersén, oprichter en CEO van XR Tech, die met het team van Storisell spreekt over onze samenwerking. Storisell heeft naast verscheidene geanimeerde uitlegvideo’s ook meerdere digital design projecten geleverd aan het virtual reality-bedrijf. Met dank aan het team van XR Tech voor de goede samenwerking.

DOWNLOAD PRIJZEN
Film

Storisell produceert film voor NA-KD

Met trots presenteert Storisell in samenwerking met Prod46 deze filmproductie voor NA-KD. NA-KD is een van de 20 snelst groeiende bedrijven in Europa. Ze breken elke maand nieuwe records en presenteren zich als een van de wereldleiders op het gebied van mode en e-Commerce.		
Film

Storisell produceert bedrijfsfilm voor Hosco

Storisell levert met trots een uitlegvideo aan ’s werelds grootste recruitment platform binnen de horeca. Hosco versterkt de hospitality industrie door professionals over de hele wereld met elkaar te verbinden, hen te inspireren en kansen te bieden. In deze productie was Storisell España verantwoordelijk voor de volledige productie, van conceptontwikkeling in de werkplaats tot proofing graphics, in uitstekende samenwerking met de klant. We bedanken Hosco voor een geweldig project.

Filmproductie voor uw bedrijf

Bedrijfsfilm

Een film maken voor uw bedrijf. Heeft u een idee dat u wilt realiseren? Bekijk onze prijzen via het formulier. U kunt ook rechtstreeks met ons praten via chloe@storisell.com. We horen graag meer over uw project, zodat we uw geweldige ideeën kunnen produceren. Tel. +31 202 41 08 57

Diensten

Vertalingen & Tekstuele Aanpassingen

Wij bieden een vertaalservice die u helpt uw content te vertalen in alle talen die u nodig heeft. Het doel is om content te creëren dat voor elk land lokaal aanvoelt. Uit onze ervaring blijkt dat de conversieratio hoger is als uw content gelokaliseerd is. U wilt dat uw content lokaal aanvoelt en aanspreekt omdat uw klanten meestal lokaal willen kopen.

01.
Pre-productie

Bedrijfsfilm

Als productiebedrijf maakt ons team van Storisell zorgvuldig een plan voor de productie van uw video. Dit doen we door middel van een creatieve workshop waarin, in de pre-productie fase, een aantal belangrijke vragen beantwoord worden. De deliverables in de pre-productie omvatten; storyboard, manuscript, productieplan, selectie van voice-over artiesten en nog veel meer.

02.
Videoproductie

Bedrijfsfilm

Op basis van de resultaten in de pre-productie voeren we de filmproductie uit, die een verscheidenheid aan locaties, acteurs, modellen en decors kan hebben. Het doel is om effectief te werken door  alle vereiste opnames te maken van het storyboard en ruwe kwaliteits bestanden voor de post-productie te creëren.

03.
Post-productie

Bedrijfsfilm

Voor de montage van uw bedrijfsfilm doorloopt ons team verschillende processen; de selectie, bewerking, grading, sound mastering en proofing. Al deze stappen zijn belangrijk om film content voor uw bedrijf te creëren. Bij Storisell creëren we zoveel mogelijk deliverables, op basis van de ruwe bestanden die tijdens de productiefase zijn verzameld. Vaak kunnen de onbewerkte bestanden worden hergebruikt om meer producties te maken in de toekomst.

Bedrijfsfilm FAQ

Wat zijn bedrijfsfilms?

Een bedrijfsfilm is een type filmproductie waarin authentieke en oprechte recensies worden vastgelegd. Bedrijfsfilms zijn erg effectief om “social proof” te creëren. Zo kunnen ze een sterke impact hebben op de perceptie van uw klanten, werknemers en zakenpartners over uw bedrijf. Bedrijfsfilms worden vaak gebruikt om de naamsbekendheid te verbeteren, maar hebben ook vaak een educatieve insteek. Recensies kunnen gegeven worden door de eindgebruikers, klanten of zakenpartners, maar ook door medewerkers of het hoger management.

Hoe worden premium bedrijfsfilms gefilmd?

Naast het gebruik van kwalitatieve apparatuur zijn er verschillende factoren die invloed hebben op de kwaliteit van uw bedrijfsfilm. Zo is het essentieel om een duidelijk en gestructureerd productieplan op te stellen dat bestaat uit een preproductie-, productie- en post-productie fase. Bovendien is het belangrijk om naast de interviews ook B-roll te filmen. B-roll bestaat uit secundaire filmfragmenten die een sfeer impressie van het interview geven en hebben als doel om de inhoud van het gesprek visueel te versterken. Meer weten over wat er nodig is om goede bedrijfsfilms te maken? In deze video vertelt onze videograaf, Sigge, u in detail uit wat u kunt verwachten bij een productiedag.

Wat is de eerste stap in een film project?

Ook bij een film project starten wij altijd met een workshop. Hierin wordt besproken wat voor doel de video heeft, wat voor scènes hier het best bij passen en aan de hand daarvan maken wij een gestructureerd productieplan. Zo kijken we of een script  nodig is en schrijven we samen een eerste draft. Ook bespreken we welke locaties geschikt zijn voor de verschillende scènes. Door ons bewezen proces zal de productiedag soepel en efficiënt verlopen en kunnen we de meeste relevante video content filmen.

Wat zijn vaak aangevraagde soorten bedrijfsfilm?

Hier zijn enkele voorbeelden van bedrijfsfilms die wij regelmatig produceren:

  • Testimonial video’s met klanten of medewerkers
  • Bedrijfspresentaties of evenementen
  • Productfilmpjes voor op uw webshop of landingspagina
  • Tv reclame
  • Employer branding video’s
  • Educatieve video’s (voor intern gebruik of voor een partner)
  • Explainer video’s (vaak geanimeerd maar kunnen ook live-actiefilms bevatten)
Hoeveel kost het produceren van bedrijfsfilm?

Net als bij onze andere services, kunt u onze film prijzen direct downloaden door hier uw email-adres achter te laten. U ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met onze volledige prijslijst. Een film project bestaat uit twee componenten: de productie dag en de nabewerking van het geschoten materiaal. Voor een productie dag komen wij 8 uur op locatie filmen. Vervolgens heeft u zelf zeggenschap over hoeveel filmpjes daar uit voort komen en hoelang deze zijn. De nabewerking wordt namelijk per uur gefactureerd. Op deze manier kunt u het meest uit uw productiedag halen. Gemiddeld kost het zo’n 1,5 a 2 dag(en) aan editing voor een film van 2-3 minuten.

Om het laagdrempeliger te maken om onze filmdiensten uit te proberen hebben wij productieweken geselecteerd dat wij specifiek naar Nederland en België komen. Op deze manier kunt u uw volgende filmproject met korting produceren. Meer informatie over onze filmweken vindt u hier. Liever direct met ons praten? Bericht ons via hoi@storisell.com.