Succesverhalen van klanten

Storisell produceert uitlegvideo naar Prime Penguin

Uitlegvideo

Storisell produceert uitlegvideo naar Prime Penguin

Storisell produceert uitlegvideo naar Prime Penguin. De samenwerking tussen Prime Penguin en Storisell bestaat al lang. Ons team bij Storisell heeft het logo van Prime Penguin, afbeeldingen op hun website en hun geanimeerde uitlegvideos geproduceerd. In ons werk richten we ons op waar het merk van de klant om draait en communiceren we een totaalbeeld van het bedrijf. De klant is gedurende het gehele proces behulpzaam geweest. Van de conceptualisatie, de ontwikkeling van de manuscripten tot de uiteindelijke proefopstelling. Alles is ontworpen vanuit het grafische profiel van Prime Penguin.

Uitlegvideo

Wanneer u een geanimeerde uitlegvideo bij Storisell bestelt is dat altijd een videoproductie geclassificeerd als hoogwaardig. Uw producties zijn ontworpen door professionele motion-designers die, voor één a twee weken, de uitlegvideo met pen en papier produceren samen met de volledige gebruikersrechten voor muziek- en audio-licenties. Dit is iets dat belangrijk is in videoproductie om het risico van het gebruik van iemands materiaal zonder toestemming te verminderen. Storisell start alle projecten met een workshop waar we samen drie uur lang een script en storyboard produceren, stemacteurs kiezen en het algehele productieconcept bepalen. Onze workshop kan ter plaatse worden geboekt of via videoconferentie. Bij de levering is altijd een revisie inbegrepen, zodat u de gelegenheid krijgt om terugkoppeling te geven met opmerkingen en deze gratis te laten corrigeren.

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Bij Storisell helpen we u bij het selecteren en produceren van inhoud die gericht is op het verbeteren van uw verkoop- en marketingactiviteiten. Veel van de inhoud die we voor onze klanten produceren kan direct in het verkoopproces worden gebruikt.

eMarketeer

Getuigenisvideo

ROL Ergo

Uitlegvideo

Kreditz

Uitlegvideo

Offerte

U bent één vergadering verwijderd voor inhoud die uw bedrijf kan transformeren

Storisell is een contentmarketingbureau dat animatie, webdesign, bedrijfsfilm-productie en branding levert. Leer hoe u Storisell kunt inhuren als uw bureau.

    Storisell Benelux