Succesverhalen van klanten

Storisell produceert uitlegvideo voor Hager

Cliënt

Storisell produceert uitlegvideo voor Hager

Storisell heeft in samenwerking met Nine Yards Experience Agency in Zweden verschillende geanimeerde uitlegvideo’s voor Hager geproduceerd. Hager is een toonaangevende leverancier van systemen, oplossingen en diensten in de elektrische installatie. Hager heeft meer dan 11.500 medewerkers, produceert op 22 locaties over de hele wereld en heeft klanten in meer dan 120 landen. Samen met Nine Yards hebben we alle uitleg video-producties volledig zelf gemaakt.

Uitlegvideo

Storisell produceert uitlegvideo voor Hager

PREMIUM UITLEGVIDEO

Uitlegvideo’s helpen om het aanbod van uw bedrijf toe te lichten. Ze helpen u ook een uniek verhaal te vertellen. Storisell levert daarom premium uitlegvideo’s aan onze klanten – video’s die aandacht besteden aan de details en een volledig op maat gemaakt verhaal ontwerpt op basis van uw bedrijf. Download om te beginnen onze prijzen via het formulier. Zorg ervoor dat u een zakelijk e-mailadres gebruikt.

PRIJZEN

Wij geloven dat zorgvuldig geselecteerde content uw bedrijf kan transformeren

Storisell is een internationaal marketingbureau dat zich richt op animatie, uitlegvideo’s, bedrijfsvideo’s, digitaal ontwerp, foto, webontwikkeling en content marketingstrategie. Wij geloven dat zorgvuldig geselecteerde content uw bedrijf kan transformeren. Download onze prijzen om aan de slag te gaan.

Storisell Benelux