Succesverhalen van klanten

Storisell produceert uitlegvideo aan ROL Ergo

Uitlegvideo

Storisell produceert uitlegvideo aan ROL Ergo

Storisell presenteert ons project met ROL Ergo. ROL Ergo is een wereldwijd bedrijf dat samenwerkt met toonaangevende kantoormeubilair fabrikanten. In deze productie hebben we ons gericht op RIO Companion en RIO Wellness, twee productlanceringen die de werkplekken van de toekomst mogelijk maken door middel van slimme digitale hulpmiddelen. Samen met het team van ROL Ergo heeft Storisell een concept en script ontworpen, een stemacteur geselecteerd en de video’s geproduceerd op basis van het grafische profiel van de klant.

Uitlegvideo

Wanneer u een geanimeerde uitlegvideo bij Storisell bestelt is dat altijd een videoproductie geclassificeerd als hoogwaardig. Uw producties zijn ontworpen door professionele motion-designers die, voor één a twee weken, de uitlegvideo met pen en papier produceren samen met de volledige gebruikersrechten voor muziek- en audio-licenties. Dit is iets dat belangrijk is in videoproductie om het risico van het gebruik van iemands materiaal zonder toestemming te verminderen. Storisell start alle projecten met een workshop waar we samen drie uur lang een script en storyboard produceren, stemacteurs kiezen en het algehele productieconcept bepalen. Onze workshop kan ter plaatse worden geboekt of via videoconferentie. Bij de levering is altijd een revisie inbegrepen, zodat u de gelegenheid krijgt om terugkoppeling te geven met opmerkingen en deze gratis te laten corrigeren.

SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

Bij Storisell helpen we u bij het selecteren en produceren van inhoud die gericht is op het verbeteren van uw verkoop- en marketingactiviteiten. Veel van de inhoud die we voor onze klanten produceren kan direct in het verkoopproces worden gebruikt.

eMarketeer

Getuigenisvideo

Prime Penguin

Uitlegvideo

Kreditz

Uitlegvideo

Offerte

U bent één vergadering verwijderd voor inhoud die uw bedrijf kan transformeren

Storisell is een contentmarketingbureau dat animatie, webdesign, bedrijfsfilm-productie en branding levert. Leer hoe u Storisell kunt inhuren als uw bureau.

    Storisell Benelux