Succesverhalen van klanten

Boek een workshop met ons Barcelona team

By 19/06/2017 juni 24th, 2017 No Comments

Boek een workshop met ons Barcelona team

Zorgvuldig geselecteerde content heeft de kracht om uw bedrijf te transformeren

Storisell werd opgericht met het doel om onze klanten krachtige content te bieden. Wij geloven dat zorgvuldig geselecteerde content de kracht heeft om de manier waarop bedrijven nieuwe klanten, investeerders en werknemers aantrekken, te transformeren. Door te begrijpen dat 60% van de mensen visueel ingesteld is, draait ons werk om mensen te helpen om de producten en diensten die zij gebruiken te begrijpen. Mensen verwerken afbeeldingen 60.000 keer sneller dan onbewerkte teksten, en meer dan 90% van de informatie die naar de hersenen wordt gestuurd is visueel. U bent één meeting verwijderd van content die uw bedrijf kan transformeren. Maak een afspraak met ons team om te beginnen.

Kies een aanbieder met een bewezen proces

Door middel van een intern ontwikkeld workshopmodel, besparen we beiden tijd en energie, door meer dan 90% van de vereisten voor nieuwe projecten uit te voeren. Dit helpt ons om sneller van start te gaan en de overhead te minimaliseren. Gewoonlijk duurt een workshop drie uur. U zult – tijdens een leuke en uitdagende workshop – het creatieve proces ervaren en waardevolle informatie overbrengen voorafgaand aan de creatie van uw project. Ons team werkt op een wekelijkse basis, waarbij onze projectmanagers wekelijks nieuwe projecten lanceren om onze klanten de best mogelijke service, focus en eindresultaten te geven.

Workshop Barcelona

De workshops worden meestal uitgevoerd via teleconferentie, maar u kunt er ook voor kiezen om te reizen en ons productieteam in Barcelona ontmoeten. Wij zullen gedurende twee dagen uw gastheer zijn om uw nieuwe project efficiënt te lanceren. Gedurende onze tweedaagse workshop zult u het creatieve proces ervaren en waardevolle informatie overbrengen. Elke workshop duurt gewoonlijk drie uur. Indien nodig, kunnen we u ook helpen uw accommodatie te regelen.

Storisell Benelux