Cliënt

Storisell produceert voor Hager

Storisell heeft in samenwerking met Nine Yards Experience Agency in Zweden verschillende geanimeerde uitlegvideo’s voor Hager geproduceerd. Hager is een toonaangevende leverancier van systemen, oplossingen en diensten in de elektrische installatie. Hager heeft meer dan 11.500 medewerkers, produceert op 22 locaties over de hele wereld en heeft klanten in meer dan 120 landen. Samen met Nine Yards hebben we alle uitleg video-producties volledig zelf gemaakt.

Cliënt

Storisell España produceert uitlegvideo’s voor Payretailers

Storisell España kan met trots de uitlegvideo-productie voor Payretailers presenteren. Payretailers is een online betalings verwerkingsbedrijf in Latijns-Amerika. PayRetailers helpt bedrijven groeien in LATAM via een netwerk van lokale betaalmethodes die het mogelijk maken betalingen sneller te accepteren, te versturen en fondsen te vereffenen, ongeacht het land waar de klant actief is. Alle grafische vormgeving is van begin tot eind ontworpen door ons in-house team met behulp van het merkboek van de klant als referentie. Met dank aan de getalenteerde medewerkers bij Payretailers.

Cliënt

Storisell produceert voor Prime Penguin

Prime Penguin en Storisell’s samenwerking is al enige tijd aan de gang. Ons team bij Storisell heeft zowel het logo van Prime Penguin als de web graphics en een geanimeerde explainer video geproduceerd. In deze productie hebben we ons gericht op het communiceren van een totaalbeeld van het bedrijf. De klant is tijdens het hele proces zeer behulpzaam geweest, van manuscript ontwikkeling en van conceptualisatie tot de uiteindelijke proofing. Alles is ontwikkeld vanuit het grafische profiel van Prime Penguin.

Cliënt

Storisell produceert voor Klarna

Storisell kan met trots de uitlegvideo presenteren die ons team heeft gemaakt voor Klarna bank en product In-Store Payments. In-Store Payments met Klarna laat consumenten een app gebruiken bij een van hun favoriete online winkels waarmee achteraf betaald kan worden. Ze kunnen de kosten opsplitsen in maandelijkse termijnen of tot 30 dagen later volledig betalen. In deze productie ontwierp ons team een ​​nieuwe uitlegvideo voor Klarna met het nieuwste merkboek van de klant sinds ze een banklicentie hadden gekregen. De voice-over werd opgenomen in Londen binnen Storisell’s netwerk van opnamestudio’s. We danken Klarna voor de goede samenwerking tijdens het project.

Cliënt

Storisell produceert voor Hosco

Storisell levert met trots een uitlegvideo aan ’s werelds grootste recruitment platform binnen de horeca. Hosco versterkt de hospitality industrie door professionals over de hele wereld met elkaar te verbinden, hen te inspireren en kansen te bieden. In deze productie was Storisell España verantwoordelijk voor de volledige productie, van conceptontwikkeling in de werkplaats tot proofing graphics, in uitstekende samenwerking met de klant. We bedanken Hosco voor een geweldig project.

Cliënt

Storisell produceert voor Bonaviva

Storisell heeft verschillende videocampagnes voor Bonaviva geproduceerd. Bonaviva helpt particulieren gratis bezichtigingen te boeken bij exclusieve nieuwbouwwoningen in het buitenland. Storisell was verantwoordelijk voor de volledige levering, van de pre-productie tot de productie op locatie in Spanje, en de animatie. Storisell heeft ook de belangrijkste  webportal voor Bonaviva geproduceerd.

Cliënt

Storisell produceert uitlegvideo’s voor DanAds

Storisell kan met trots onze uitlegvideo-productie voor DanAds presenteren. DanAds is de toonaangevende leverancier van zelfbediening technologie. Ze bieden uitgevers hun eigen aanpasbare, schaalbare, white-label selfservice platformen, waardoor alle advertentie-activiteiten, verkoop en creatief beheer kunnen worden geautomatiseerd om de inkomsten effectief te verhogen.  Alles is vanaf het eerste begin door ons in-house team ontworpen met behulp van het merkboek van de klant als referentie. Met dank aan het professionele en talentvolle team van DanAds.

Cliënt

Storisell produceert voor RewardSmarter

Storisell kan met trots de uitlegvideoproductie voor RewardSmarter presenteren. RewardSmarter ondersteunt bedrijven bij strategie- en beleidsvraagstukken en helpt HR-teams bij het bereiken van meer efficiëntie in belangrijke beloningsprocessen. De uitlegvideo is geproduceerd door Storisell’s in-house team en van de grond af aan ontworpen met behulp van het merkboek van de klant.

Cliënt

Storisell produceert voor Unimi

Storisell heeft voor Unimi bedrijfsfilms geproduceerd. Unimi werd opgericht in 2010 en levert verankeringsoplossingen voor EV-laders. In deze productie heeft Storisell het hele project geleverd, van concept en manuscript tot filmen, postproductie-editing en animatie. Het doel van deze video was om een ​​algemeen beeld te geven van Unimi en wat het bedrijf op grote schaal doet. We zijn daarom met een drone over Stockholm gevlogen en hebben enkele van de locaties vastgelegd waar Unimi zijn technologie heeft geïnstalleerd. Op het gebied van animatie werd alles volledig nieuw en met de hand ontworpen met behulp van het merkboek van Unimi.

Cliënt

Storisell produceert voor Philips

Storisell levert met trots de bedrijfsfilms voor Philips. Een project gericht op het vieren van inclusie en diversiteit binnen de Philips organisatie. Ons doel was om mensen in leidinggevende posities te interviewen en hen de kans te geven om openlijk te praten over hun eigen ervaringen. Alles werd daarbij in-house  door Storisell geproduceerd.

Cliënt

Storisell produceert voor Verse

Storisell España kan met trots onze uitlegvideo-productie voor Verse presenteren. Verse is een moderne bank applicatie waarmee gebruikers zonder kosten geld kunnen versturen, aanvragen, splitsen en uitgeven. De applicatie is populair op de Spaanse markt en ons bedrijf Storisell España S.L. heeft op een verscheidenheid van projecten samengewerkt met Verse. Alles is vanaf het eerste begin door ons in-house team ontworpen met behulp van het merkboek van de klant als referentie. Met dank aan het getalenteerde team van Verse!

Cliënt

Storisell produceert voor eMarketeer

Met trots presenteert Storisell de bedrijfsfilm-productie voor eMarketeer die werd opgenomen in Rotterdam. Na een eerder project met eMarketeer in Oslo, reisde ons productieteam af naar  Nederland om in Rotterdam een testimonial te produceren voor eMarketeer’s klant IHS. Bij Storisell zijn we van mening dat het vertalen van klantbeoordelingen naar een schaalbaar medium, zoals testimonial films, waarbij de inhoud 24 uur per dag toegankelijk is voor potentiële klanten, een slimme investering is. Dit is precies wat eMarketeer heeft gedaan. Ons team heeft daarnaast custom motion grafische effecten aan de productie toegevoegd. Alles wordt in eigen huis gedaan.

Wij geloven dat zorgvuldig geselecteerde content uw bedrijf kan transformeren

Storisell is een internationaal marketingbureau dat zich richt op animatie, uitlegvideo’s, bedrijfsvideo’s, digitaal ontwerp, foto, webontwikkeling en content marketingstrategie. Wij geloven dat zorgvuldig geselecteerde content uw bedrijf kan transformeren. Download onze prijzen om aan de slag te gaan.

PRIJZEN

Hier vindt u al onze prijzen. Download de prijzen via het webformulier – u ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail. Zorg ervoor dat u een officieel e-mailadres van het bedrijf gebruikt. Als u liever rechtstreeks met ons wilt praten, kunt u een e-mail sturen naar business@storisell.com.