PREMIUM EXPLAINER VIDEOS

Met explainer videos licht u eenvoudig het aanbod van uw bedrijf toe. Ook zijn explainer videos de perfecte asset om een uniek verhaal te vertellen. Storisell levert daarom premium explainer videos aan onze klanten – video’s die aandacht besteden aan de details en een volledig op maat gemaakt verhaal ontworpen op basis van uw bedrijf en brand book.

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Bekijk ons portfolio om inspiratie op te doen. U kunt ook rechtstreeks met ons praten via chloe@storisell.com of onze prijslijst downloaden via het formulier.

Cliënt

Storisell produceert explainer video voor Medpeople

Hierbij presenteren we onze geanimeerde explainer video voor HealthTech-startup Medpeople. De video is volledig door ons interne team bij Storisell ontworpen en geanimeerd, op basis van de brand guide van de klant. We willen het team van Medpeople bedanken voor de goede samenwerking.

Cliënt

Storisell produceert explainer video voor Hosco

Storisell levert met trots een explainer video aan ’s werelds grootste recruitment platform binnen de horeca. Hosco versterkt de hospitality industrie door professionals over de hele wereld met elkaar te verbinden, hen te inspireren en kansen te bieden. In deze productie was Storisell España verantwoordelijk voor de volledige productie, van conceptontwikkeling in de werkplaats tot proofing graphics, in uitstekende samenwerking met de klant. We bedanken Hosco voor een geweldig project.

Cliënt

Storisell produceert uitlegvideo voor Hager

Storisell heeft in samenwerking met Nine Yards Experience Agency in Zweden verschillende geanimeerde uitlegvideo’s voor Hager geproduceerd. Hager is een toonaangevende leverancier van systemen, oplossingen en diensten in de elektrische installatie. Hager heeft meer dan 11.500 medewerkers, produceert op 22 locaties over de hele wereld en heeft klanten in meer dan 120 landen. Samen met Nine Yards hebben we alle uitleg video-producties volledig zelf gemaakt.

Cliënt

Whisbi vertelt over de producties van Storisell

Het interne productie team van Storisell heeft de volgende testimonial video gemaakt, waarin Whisbi hun ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Whisbi is een wereldwijd bedrijf dat ondernemingen een oplossing biedt voor live-video betrokkenheid. In het interview spreken wij met de marketingdirecteur van het bedrijf, Urska Blagojevic. Wij willen het Whisbi team bedanken voor de goede samenwerking.

Cliënt

Oxceed vertelt over de producties van Storisell

Deze testimonial video is geproduceerd door het interne team van Storisell voor onze klant Oxceed. Oxceed heeft verscheidene videoproducties en explainer video’s besteld bij het team van Storisell. In deze video vertelt Martin Ericson van Oxceed over hun ervaring met Storisell en wat de videocontent betekent voor hun groeiende SaaS-bedrijf. We willen het team van Oxceed bedanken voor een goede samenwerking.

Cliënt

Storisell produceert uitlegvideo voor FileStar

Wij presenteren met trots onze geanimeerde uitlegvideo voor Filestar. Filestar is software voor bestandsbeheer die is ontworpen om klanten te helpen meer met hun bestanden te laten doen. In deze productie heeft ons team bij Storisell de hele productie in eigen huis geproduceerd, van storyboard en illustraties, tot voice-over en animatie. We bedanken het Filestar-team voor een fijne samenwerking.

Cliënt

Storisell produceert explainer video voor Verse

Storisell España kan met trots onze explainer video-productie voor Verse presenteren. Verse is een moderne bank applicatie waarmee gebruikers zonder kosten geld kunnen versturen, aanvragen, splitsen en uitgeven. De applicatie is populair op de Spaanse markt en ons bedrijf Storisell España S.L. heeft op een verscheidenheid van projecten samengewerkt met Verse. Alles is vanaf het eerste begin door ons in-house team ontworpen met behulp van het merkboek van de klant als referentie. Met dank aan het getalenteerde team van Verse!

Cliënt

Storisell produceert explainer video’s voor Hotjar

Wij presenteren met trots onze geanimeerde explainer video productie voor Hotjar. Hotjar is een toonaangevende analysetool die kwalitatieve gegevens van een site of product verzamelt, en is een waardevolle tool voor product- en marketing teams. In deze explainer video, voor de productlancering van “Highlights”, heeft ons interne team bij Storisell de volledige productie in-house gemaakt, van manuscript, storyboards en illustraties tot motion graphics en proofing. We willen het Hotjar-team bedanken voor een geweldige samenwerking in al onze projecten.

Cliënt

XR Tech vertelt over de producties van Storisell

Sebastian Kjersén, oprichter en CEO van XR Tech, vertelt over de explainer video producties van ons team bij Storisell. De testimonial video is geproduceerd door ons eigen filmteam. In de video gaan we dieper in op de geanimeerde explainer video die Storisell heeft gemaakt voor het virtual reality-bedrijf. Met dank aan het team van XR Tech voor de goede samenwerking. Meer zien? Bekijk ons portfolio.

Cliënt

Storisell produceert uitlegvideo’s voor Connectel

In deze geanimeerde videoproductie voor Connectel heeft ons team bij Storisell alles in-house geproduceerd met de brand guidelines van de klant als referentie. Connectel is een cloud based klantenservicesysteem dat hun gebruikers helpt om naadloze klantervaringen te creëren. We willen het team van Connectel bedanken voor een goede samenwerking.

Cliënt

Minty vertelt over de producties van Storisell

Storisell heeft voor voor Minty Digital enkele geanimeerde explainer video’s en digital design campagnes geproduceerd. Ons in-house team heeft daarnaast de volgende testimonial video gemaakt, waarin Charlie Clark, CEO van Minty Digital, zijn ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Minty Digital is gevestigd in het VK en Spanje en levert SEO-diensten aan top-tier klanten. We willen het Minty Digital team bedanken voor de goede samenwerking.

Prijzen bij Storisell

Hier vindt u al onze prijzen. Download de prijzen via het webformulier – u ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail. Zorg ervoor dat u een officieel e-mailadres van het bedrijf gebruikt. Als u liever rechtstreeks met ons wilt praten, kunt u een e-mail sturen naar hoi@storisell.nl. Tel. +31 202 41 08 57

Explainer Videos FAQ

 

Wilt u explainer videos voor uw bedrijf produceren? Download onze prijzen om te beginnen of bericht ons via hoi@storisell.com.

Hoe lang zijn explainer videos?

De ideale lengte van explainer videos hangt af van het uiteindelijke doel, maar in het algemeen raden wij klanten aan om explainer videos van maximaal 90 seconden te produceren. Een uitzondering hierop zijn de explainer videos waarin een systeem wordt uitgelegd, oftewel “system explainer videos”. Doorgaans worden deze type explainer videos gebruikt om een systeem, platform of applicatie uit te leggen en deze video’s kunnen doorgaans tot 2 minuten duren. Het beste kunt u verschillende kortere video’s – of snippets – maken waarin u focust op specifieke features zodat de informatie in hapklare stukjes wordt verteld.

Wat kunt u verwachten van het productieproces?

Wij starten elk project met een workshop om gezamenlijk het creatieve concept van de explainer video te definiëren, de target audience te analyseren en een start te maken met het manuscript. Zodra het script is goedgekeurd ontwerpt een van onze ervaren designers het storyboard, wat een eerste visualisatie van de video geeft. Eenmaal akkoord is het tijd om te animeren om zo de uiteindelijke explainer video te produceren. Doordat alle illustraties met de hand en vanaf scratch ontworpen worden, hanteren wij een levertijd van 4-6 weken vanaf het moment van de workshop.

Hoe kunt u de custom designs van explainer videos hergebruiken?

Bij Storisell ontwerpen wij uw explainer videos volledig met de hand. Daarom kunt u het design dat uniek voor u ontworpen is hergebruiken voor andere marketingdoeleinden. Zo kunt u het design doortrekken op uw website in de vorm van bijvoorbeeld een web animatie, maar ook in uw sales decks of bedrijfs presentatie’s. Daarom geven wij onze klanten de optie om een gepersonaliseerd Icon Sheet te bestellen. De Icon Sheet is een verzameling van de unieke illustraties die tijdens het productieproces specifiek voor u zijn ontworpen, zodat u deze kunt hergebruiken voor andere marketingmaterialen.

Waarom zijn video’s essentieel voor uw marketing?

Er zijn meerdere factoren die de huidige populariteit van video hebben beïnvloed. Ten eerste heeft deze ontwikkeling een biologische achtergrond, want wist u dat uw hersenen 60,000 keer sneller beelden kunnen verwerken dan tekst? Met onze steeds korter wordende spanningsboog is deze metric erg belangrijk voor het creëren van een succesvolle marketing strategie. Verder heeft de opkomst van social media en platformen zoals Snapchat, Instagram en TikTok een grote impact gehad op de populariteit van video waardoor het een algemeen geaccepteerd – al dan niet geprefereerd – communicatie middel is geworden.