Marketing Strategie

Heeft u hulp nodig met uw Marketing Strategie? Een eigen marketingafdeling opzetten kost veel tijd en geld en is daarom voor veel bedrijven niet de eerste prioriteit. Daarom heeft Storisell de Marketing Manager gelanceerd. Dit is een marketing consultancy oplossing op afstand, waarbij u toegang krijgt tot Storisell als uw eigen marketingafdeling, maar tegen lagere maandelijkse kosten.

Is dit interessant voor uw bedrijf? Laten we dan eens kijken hoe wij u kunnen helpen uw marketing doelstellingen te behalen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan via chloe@storisell.com of download onze prijzen rechtstreeks van de website.

Cliënt

XR Tech over digitale ontwerpprojecten van Storisell

Ons interne filmteam heeft een testimonial video gemaakt met Sebastian Kjersén, oprichter en CEO van XR Tech, die met het team van Storisell spreekt over onze samenwerking. Als onderdeel van XR Tech’s marketing strategie heeft Storisell naast verscheidene geanimeerde uitlegvideo’s ook meerdere digital design projecten geleverd aan het virtual reality-bedrijf. Met dank aan het team van XR Tech voor de goede samenwerking.

Cliënt

Whisbi vertelt over de producties van Storisell

Het interne productie team van Storisell heeft de volgende testimonial video gemaakt, waarin Whisbi hun ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Whisbi is een wereldwijd bedrijf dat ondernemingen een oplossing biedt voor live-video betrokkenheid. In het interview spreken wij met de marketingdirecteur van het bedrijf, Urska Blagojevic. Wij konden Urska de zorg over het produceren van videocontent uit handen nemen en de videocontent afstemmen op Whisbi’s marketing strategie. Wij willen het Whisbi team bedanken voor de goede samenwerking.

Cliënt

Oxceed vertelt over de producties van Storisell

Deze testimonial video is geproduceerd door het interne team van Storisell voor onze klant Oxceed. Oxceed heeft verscheidene videoproducties en explainer video’s besteld bij het team van Storisell. In deze video vertelt Martin Ericson van Oxceed over hun ervaring met Storisell en wat de videocontent betekent voor hun groeiende SaaS-bedrijf. We willen het team van Oxceed bedanken voor een goede samenwerking.