Partnerbureau

BEWEZEN PROCES

By 24/06/2017 juli 27th, 2022 No Comments

Kies een aanbieder met een bewezen proces

Wij starten altijd met een workshop

Storisell heeft door de jaren heen een bewezen proces ontwikkelt waardoor wij projecten snel, efficient en met hoge kwaliteit kunnen afleveren. Elk project starten wij met een workshop. Dit helpt ons om sneller van start te gaan en een goed beeld te krijgen van uw behoeften en design wensen. Gewoonlijk duurt een workshop twee uur en deze zal digitaal plaatsvinden.

Wij begeleiden u tijdens de leuke en interactieve workshop door verschillende topics aan de hand van begeleidende vragen. Zo bepalen wij het eerste uur in het creatieve concept van de video: wat is het doel van de video, wie is de target audience en op wat voor type messaging reageren zij goed? Het tweede uur maken we een kick-start met het manuscript. Hier passen wij diverse storytelling technieken toe afhankelijk van het doel van de video. Op deze manier creëert u een video die relevant is voor uw doelgroep en een duidelijke Call To Action heeft. 

Script schrijven

Na de workshop levert onze creatieve project manager u een eerste versie van het manuscript aan. Op deze manier kost het u na de workshop geen extra tijd of creativiteit en nemen wij het schrijven van het manuscript voor u uit handen. Binnen enkele dagen ontvangt u een gestructureerd manuscript dat past bij het doel van uw video, dat uw target groep aanspreekt en dat rekening houdt met de juiste lengte. Ook is het tijd om te bepalen welke stem het best uw bedrijf kan vertegenwoordigen. Gebaseerd op de input tijdens de workshop stellen wij enkele mogelijke stemmen voor zodat u kunt bepalen welke het beste matcht.

Storyboarding & Animeren

Zodra het script akkoord is begint ons motion graphics team met het ontwerpen van het storyboard, wat een eerste visualisatie van de video geeft. Zo kunt u de verschillende geïllustreerde scene’s bekijken en eventuele feedback aan ons doorgeven. Wanneer u 100% tevreden bent met het storyboard is het tijd om te gaan animeren om zo de uiteindelijke premium explainer video te produceren. Ons bewezen proces duurt gemiddeld 4-6 weken vanaf het moment van de workshop en is vooraf met u bepaald aan de hand van ons productie schema.

Heeft u vragen?

Meer weten over Storisell’s productie proces? In deze video deelt Sr. Creative Project Manager, Chloe Veurink, de stappen van het productie process zodat u precies weet wat u kunt verwachten wanneer u een animatie video met ons produceert. Heeft u toch nog vragen omtrent ons productieproces? Wij zijn te bereiken via hoi@storisell.com of u kunt met ons praten via de business chat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Storisell Benelux