Portfolio Videoproductiebedrijf

Minty vertelt over de producties van Storisell

Storisell heeft voor voor Minty Digital enkele geanimeerde explainer video’s en digital design campagnes geproduceerd. Ons in-house team heeft daarnaast de volgende testimonial video gemaakt, waarin Charlie Clark, CEO van Minty Digital, zijn ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Minty Digital is gevestigd in het VK en Spanje en levert SEO-diensten aan top-tier klanten. We willen het Minty Digital team bedanken voor de goede samenwerking.

DOWNLOAD PRIJZEN
Animation

Storisell produceert uitlegvideo’s voor Hotjar

Wij presenteren met trots onze geanimeerde uitlegvideoproductie voor Hotjar. Hotjar is een toonaangevende analysetool die kwalitatieve gegevens van een site of product verzamelt, en is een waardevolle tool voor product- en marketing teams. In deze uitlegvideo, voor de productlancering van “Highlights”, heeft ons interne team bij Storisell de volledige productie in-house gemaakt, van manuscript, storyboards en illustraties tot motion graphics en proofing. We willen het Hotjar-team bedanken voor een geweldige samenwerking in al onze projecten.

Animation

Storisell produceert uitlegvideo voor Hosco

Storisell levert met trots een uitlegvideo aan ’s werelds grootste recruitment platform binnen de horeca. Hosco versterkt de hospitality industrie door professionals over de hele wereld met elkaar te verbinden, hen te inspireren en kansen te bieden. In deze productie was Storisell España verantwoordelijk voor de volledige productie, van conceptontwikkeling in de werkplaats tot proofing graphics, in uitstekende samenwerking met de klant. We bedanken Hosco voor een geweldig project.

Animation / Film / Design

Storisell produceert uitlegvideo voor eMarketeer

Met trots presenteert Storisell de bedrijfsfilm-productie voor eMarketeer die werd opgenomen in Rotterdam. Na een eerder project met eMarketeer in Oslo, reisde ons productieteam af naar  Nederland om in Rotterdam een testimonial te produceren voor eMarketeer’s klant IHS. Ons team heeft daarnaast custom motion grafische effecten aan de productie toegevoegd. Alles wordt in eigen huis gedaan.

DOWNLOAD PRIJZEN
Animation / Film / Design

Oxceed vertelt over de producties van Storisell

Deze testimonial video is geproduceerd door het interne team van Storisell voor onze klant Oxceed. Oxceed heeft verscheidene videoproducties en explainer video’s besteld bij het team van Storisell. In deze video vertelt Martin Ericson van Oxceed over hun ervaring met Storisell en wat de videocontent betekent voor hun groeiende SaaS-bedrijf. We willen het team van Oxceed bedanken voor een goede samenwerking.

Animation

Whisbi vertelt over de producties van Storisell

Het interne productie team van Storisell heeft de volgende testimonial video gemaakt, waarin Whisbi hun ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Whisbi is een wereldwijd bedrijf dat ondernemingen een oplossing biedt voor live-video betrokkenheid. In het interview spreken wij met de marketingdirecteur van het bedrijf, Urska Blagojevic. Wij willen het Whisbi team bedanken voor de goede samenwerking.

Animation / Film / Design / Web

XR Tech over digitale ontwerpprojecten van Storisell

Ons interne filmteam heeft een testimonial video gemaakt met Sebastian Kjersén, oprichter en CEO van XR Tech, die met het team van Storisell spreekt over onze samenwerking. Storisell heeft naast verscheidene geanimeerde uitlegvideo’s ook meerdere digital design projecten geleverd aan het virtual reality-bedrijf. Met dank aan het team van XR Tech voor de goede samenwerking.

DOWNLOAD PRIJZEN
Film

Storisell produceert bedrijfsfilm’s voor Philips

Storisell levert met trots de bedrijfsfilms voor Philips. Een project gericht op het vieren van inclusie en diversiteit binnen de Philips organisatie. Ons doel was om mensen in leidinggevende posities te interviewen en hen de kans te geven om openlijk te praten over hun eigen ervaringen. Alles werd daarbij in-house  door Storisell geproduceerd.

Animation

Storisell produceert explainer video voor HirePort

Als onderdeel van Storisell’s Startup Campagne, hebben wij deze explainer video geproduceerd voor HirePort. Het doel van deze video is het uitleggen van HirePort’s Unique Selling Points, wat in de sterk competitieve recruitment markt ervoor zorgt dat HirePort zich onderscheidt van de rest. HirePort is een plug-in recruitment hub waarmee u per direct uw sourcing power kunt opschalen en u al uw externe recruitment overzichtelijk weergeeft in een platform. Wij danken het HirePort team voor de goede samenwerking.

Animation

Storisell produceert uitlegvideo voor Hager

Storisell heeft in samenwerking met Nine Yards Experience Agency in Zweden verschillende geanimeerde uitlegvideo’s voor Hager geproduceerd. Hager is een toonaangevende leverancier van systemen, oplossingen en diensten in de elektrische installatie. Hager heeft meer dan 11.500 medewerkers, produceert op 22 locaties over de hele wereld en heeft klanten in meer dan 120 landen. Samen met Nine Yards hebben we alle uitleg video-producties volledig zelf gemaakt.

Animation

Storisell produceert uitlegvideo voor FileStar

Wij presenteren met trots onze geanimeerde uitlegvideo voor Filestar. Filestar is software voor bestandsbeheer die is ontworpen om klanten te helpen meer met hun bestanden te laten doen. In deze productie heeft ons team bij Storisell de hele productie in eigen huis geproduceerd, van storyboard en illustraties, tot voice-over en animatie. We bedanken het Filestar-team voor een fijne samenwerking.

Animation

Storisell produceert explainer video’s voor Verse

Storisell kan met trots onze uitlegvideo-productie voor Verse presenteren. Verse is een moderne bank applicatie waarmee gebruikers zonder kosten geld kunnen versturen, aanvragen, splitsen en uitgeven. De applicatie is populair op de Spaanse markt en ons bedrijf Storisell España S.L. heeft op een verscheidenheid van projecten samengewerkt met Verse. Alles is vanaf het eerste begin door ons in-house team ontworpen met behulp van het merkboek van de klant als referentie. Met dank aan het getalenteerde team van Verse!

Portfolio videoproductiebedrijf

Prijzen bij Storisell

Hier vindt u al onze prijzen. Download de prijzen via het webformulier – u ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail. Zorg ervoor dat u een officieel e-mailadres van het bedrijf gebruikt. Als u liever rechtstreeks met ons wilt praten, kunt u een e-mail sturen naar hoi@storisell.nl.

Portfolio Videoproductiebedrijf

Vertalingen & Tekstuele Aanpassingen

Wij bieden een vertaalservice die u helpt uw content te vertalen in alle talen die u nodig heeft. Het doel is om content te creëren dat voor elk land lokaal aanvoelt. Uit onze ervaring blijkt dat de conversieratio hoger is als uw content gelokaliseerd is. U wilt dat uw content lokaal aanvoelt en aanspreekt omdat uw klanten meestal lokaal willen kopen.

Portfolio Videoproductiebedrijf

Chloe Veurink praat over de diensten van ons marketing bureau

Onze Senior Creative Project Manager, Chloe Veurink, praat over de diensten die Storisell levert. Bekijk de video om meer te weten te komen.

E: chloe@storisell.com
T: +31202410857

Videoproductiebedrijf FAQ

Hoe worden premium videoproductie’s geproduceerd?

Een andere werkwijze is nodig als we spreken over het produceren van animatie video’s of over bedrijfsfilm.

Voor bedrijfsfilm zijn er naast het gebruik van kwalitatieve apparatuur verschillende andere factoren die invloed hebben op de kwaliteit van uw video productie. Zo is het essentieel om een duidelijk en gestructureerd productieplan op te stellen dat bestaat uit een preproductie-, productie- en post-productie fase. Bovendien is het belangrijk om naast het interview element van de productie ook B-roll beelden te filmen. B-roll bestaat uit secundaire filmfragmenten die een sfeer impressie van het interview geven en hebben als doel om de inhoud van het gesprek visueel te versterken. Meer weten over wat er nodig is om goede videoproductie’s te produceren? In deze video vertelt onze videograaf, Sigge, u in detail uit wat u kunt verwachten bij een productiedag.

Voor een animatie productie geldt een ander proces. Zo is de kickoff workshop een belangrijk onderdeel van het productie proces waarin we het doel van de video bespreken, de doelgroep onder de loep nemen en het creatieve concept van de video creëren. Verder is het cruciaal om een ervaren motion graphic designer te hebben die voor u de illustratie’s ontwerpt en deze vervolgens animeert. Dit is ook de reden dat wij een bekwaam en zeer ervaren in-house design team hebben en niet samenwerken met freelancers. Op deze manier volgen wij ons bewezen proces en kunnen wij onze premium resultaten leveren.

Wat zijn vaak aangevraagde soorten videoproductie’s?

Hier zijn enkele voorbeelden van videoproductie’s die wij regelmatig produceren:

  • Testimonial video’s met klanten of medewerkers
  • Bedrijfspresentaties of evenementen
  • Productfilmpjes voor op uw webshop of landingspagina
  • Tv reclame
  • Employer branding video’s
  • Educatieve video’s (voor intern gebruik of voor een partner)
  • Explainer video’s (vaak geanimeerd maar kunnen ook live-actiefilms bevatten)
Wat kost het om video’s te produceren?

Net als bij onze andere services, kunt u onze film prijzen direct downloaden door hier uw email-adres achter te laten. U ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met onze volledige prijslijst. Een film project bestaat uit twee componenten: de productie dag en de nabewerking van het geschoten materiaal. Voor een productie dag komen wij 8 uur op locatie filmen. Vervolgens heeft u zelf zeggenschap over hoeveel filmpjes daar uit voort komen en hoelang deze zijn. De nabewerking wordt namelijk per uur gefactureerd. Op deze manier kunt u het meest uit uw productiedag halen. Gemiddeld kost het zo’n 1,5 a 2 dag(en) aan editing voor een film van 2-3 minuten.

Om het laagdrempeliger te maken om onze filmdiensten uit te proberen hebben wij productieweken geselecteerd dat wij specifiek naar Nederland en België komen. Op deze manier kunt u uw volgende filmproject met korting produceren. Meer informatie over onze filmweken vindt u hier. Liever direct met ons praten? Bericht ons via hoi@storisell.com.