Prijzen Storisell

BEKIJK DE PRIJZEN VAN STORISELL

Heeft u een geweldig idee dat u wilt produceren? Download onze prijzen via dit web formulier om te starten. Na aanvraag, ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail met onze volledige prijslijst. Zorg ervoor dat u een officieel e-mailadres van het bedrijf gebruikt om de prijzen te ontvangen. Heeft u problemen met het aanvragen van onze prijslijst of wilt u liever rechtstreeks met ons praten? Stuur ons een e-mail via hoi@storisell.com en wij helpen u graag verder.

Animation / Film / Design / Web

XR Tech vertelt over de producties van Storisell

Sebastian Kjersén, oprichter en CEO van XR Tech, vertelt over de explainer video producties van ons team bij Storisell. De testimonial video is geproduceerd door ons eigen filmteam. In de video gaan we dieper in op de geanimeerde uitlegvideo’s die Storisell heeft gemaakt voor het virtual reality-bedrijf. Met dank aan het team van XR Tech voor de goede samenwerking.

Prijzen Storisell
Animation

Whisbi vertelt over de producties van Storisell

Het interne productie team van Storisell heeft de volgende testimonial video gemaakt, waarin Whisbi hun ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Whisbi is een wereldwijd bedrijf dat ondernemingen een oplossing biedt voor live-video betrokkenheid. In het interview spreken wij met de marketingdirecteur van het bedrijf, Urska Blagojevic. Wij willen het Whisbi team bedanken voor de goede samenwerking.

Animation / Film

Oxceed vertelt over de producties van Storisell

Deze testimonial video is geproduceerd door het interne team van Storisell voor onze klant Oxceed. Oxceed heeft verscheidene videoproducties en explainer video’s besteld bij het team van Storisell. In deze video vertelt Martin Ericson van Oxceed over hun ervaring met Storisell en wat de videocontent betekent voor hun groeiende SaaS-bedrijf. We willen het team van Oxceed bedanken voor een goede samenwerking.