Retainers

Storisell biedt vanaf nu ook Retainers. Niet alle bedrijven hoeven namelijk een eigen marketingafdeling op te zetten. Voor velen is dit tijdrovend en prijzig. Daarom heeft Storisell een Retainer optie ontwikkelt: een consultancy oplossing op afstand. Met onze retainer optie krijgt u toegang tot Storisell als uw eigen marketingafdeling en kunt u onze diensten afnemen tegen lagere maandelijkse kosten.

Wij produceren de creatieve assets die u nodig heeft om uw marketingstrategie succesvol te maken. Op deze manier kunt u elke maand zelf bepalen op welk gebied u ondersteuning nodig heeft. Dit kan zijn op het gebied van videoproductie van animatie of bedrijfsfilm,  maar ook op het gebied van webdesign en/of web development. Door onze retainer constructie gebruikt u uw productie uren efficient en zijn ze altijd in lijn met de marketing behoeften die uw bedrijf op dat moment heeft.

Meer weten? U kunt rechtstreeks met ons praten via chloe@storisell.com dan help ik u graag verder! Heeft u interesse in het aangaan van een retainer? Download onze prijslijst om te starten. Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze klant succesverhalen in ons portfolio of volg ons op LinkedIn.

Portfolio Videoproductiebedrijf

Minty vertelt over de producties van Storisell

Storisell heeft voor voor Minty Digital enkele geanimeerde explainer video’s en digital design campagnes geproduceerd. Ons in-house team heeft daarnaast de volgende testimonial video gemaakt, waarin Charlie Clark, CEO van Minty Digital, zijn ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Minty Digital is gevestigd in het VK en Spanje en levert SEO-diensten aan top-tier klanten. We willen het Minty Digital team bedanken voor de goede samenwerking.

DOWNLOAD PRIJZEN
Animation

Storisell produceert uitlegvideo’s voor Hotjar

Wij presenteren met trots onze geanimeerde uitlegvideoproductie voor Hotjar. Hotjar is een toonaangevende analysetool die kwalitatieve gegevens van een site of product verzamelt, en is een waardevolle tool voor product- en marketing teams. In deze uitlegvideo, voor de productlancering van “Highlights”, heeft ons interne team bij Storisell de volledige productie in-house gemaakt, van manuscript, storyboards en illustraties tot motion graphics en proofing. We willen het Hotjar-team bedanken voor een geweldige samenwerking in al onze projecten.

Animation

Storisell produceert uitlegvideo voor Hosco

Storisell levert met trots een uitlegvideo aan ’s werelds grootste recruitment platform binnen de horeca. Hosco versterkt de hospitality industrie door professionals over de hele wereld met elkaar te verbinden, hen te inspireren en kansen te bieden. In deze productie was Storisell España verantwoordelijk voor de volledige productie, van conceptontwikkeling in de werkplaats tot proofing graphics, in uitstekende samenwerking met de klant. We bedanken Hosco voor een geweldig project.

Animation / Film / Design

Storisell produceert uitlegvideo voor eMarketeer

Met trots presenteert Storisell de bedrijfsfilm-productie voor eMarketeer die werd opgenomen in Rotterdam. Na een eerder project met eMarketeer in Oslo, reisde ons productieteam af naar  Nederland om in Rotterdam een testimonial te produceren voor eMarketeer’s klant IHS. Ons team heeft daarnaast custom motion grafische effecten aan de productie toegevoegd. Alles wordt in eigen huis gedaan.

DOWNLOAD PRIJZEN
Animation / Film / Design

Oxceed vertelt over de producties van Storisell

Deze testimonial video is geproduceerd door het interne team van Storisell voor onze klant Oxceed. Oxceed heeft verscheidene videoproducties en explainer video’s besteld bij het team van Storisell. In deze video vertelt Martin Ericson van Oxceed over hun ervaring met Storisell en wat de videocontent betekent voor hun groeiende SaaS-bedrijf. We willen het team van Oxceed bedanken voor een goede samenwerking.

Animation

Whisbi vertelt over de producties van Storisell

Het interne productie team van Storisell heeft de volgende testimonial video gemaakt, waarin Whisbi hun ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Whisbi is een wereldwijd bedrijf dat ondernemingen een oplossing biedt voor live-video betrokkenheid. In het interview spreken wij met de marketingdirecteur van het bedrijf, Urska Blagojevic. Wij willen het Whisbi team bedanken voor de goede samenwerking.

Animation / Film / Design / Web

XR Tech over digitale ontwerpprojecten van Storisell

Ons interne filmteam heeft een testimonial video gemaakt met Sebastian Kjersén, oprichter en CEO van XR Tech, die met het team van Storisell spreekt over onze samenwerking. Storisell heeft naast verscheidene geanimeerde uitlegvideo’s ook meerdere digital design projecten geleverd aan het virtual reality-bedrijf. Met dank aan het team van XR Tech voor de goede samenwerking.

DOWNLOAD PRIJZEN
Film

Storisell produceert bedrijfsfilm’s voor Philips

Storisell levert met trots de bedrijfsfilms voor Philips. Een project gericht op het vieren van inclusie en diversiteit binnen de Philips organisatie. Ons doel was om mensen in leidinggevende posities te interviewen en hen de kans te geven om openlijk te praten over hun eigen ervaringen. Alles werd daarbij in-house  door Storisell geproduceerd.

Animation

Storisell produceert uitlegvideo voor Hager

Storisell heeft in samenwerking met Nine Yards Experience Agency in Zweden verschillende geanimeerde uitlegvideo’s voor Hager geproduceerd. Hager is een toonaangevende leverancier van systemen, oplossingen en diensten in de elektrische installatie. Hager heeft meer dan 11.500 medewerkers, produceert op 22 locaties over de hele wereld en heeft klanten in meer dan 120 landen. Samen met Nine Yards hebben we alle uitleg video-producties volledig zelf gemaakt.

Animation

Storisell produceert uitlegvideo voor FileStar

Wij presenteren met trots onze geanimeerde uitlegvideo voor Filestar. Filestar is software voor bestandsbeheer die is ontworpen om klanten te helpen meer met hun bestanden te laten doen. In deze productie heeft ons team bij Storisell de hele productie in eigen huis geproduceerd, van storyboard en illustraties, tot voice-over en animatie. We bedanken het Filestar-team voor een fijne samenwerking.

Animation

Storisell produceert explainer video’s voor Verse

Storisell kan met trots onze uitlegvideo-productie voor Verse presenteren. Verse is een moderne bank applicatie waarmee gebruikers zonder kosten geld kunnen versturen, aanvragen, splitsen en uitgeven. De applicatie is populair op de Spaanse markt en ons bedrijf Storisell España S.L. heeft op een verscheidenheid van projecten samengewerkt met Verse. Alles is vanaf het eerste begin door ons in-house team ontworpen met behulp van het merkboek van de klant als referentie. Met dank aan het getalenteerde team van Verse!

Portfolio Videoproductiebedrijf

Vertalingen & Tekstuele Aanpassingen

Wij bieden een vertaalservice die u helpt uw content te vertalen in alle talen die u nodig heeft. Het doel is om content te creëren dat voor elk land lokaal aanvoelt. Uit onze ervaring blijkt dat de conversieratio hoger is als uw content gelokaliseerd is. U wilt dat uw content lokaal aanvoelt en aanspreekt omdat uw klanten meestal lokaal willen kopen.

Portfolio Videoproductiebedrijf

Chloe Veurink praat over de diensten van ons marketing bureau

Onze Senior Creative Project Manager, Chloe Veurink, praat over de diensten die Storisell levert. Bekijk de video om meer te weten te komen.

E: chloe@storisell.com
T: +31202410857

Retainers FAQ

Wilt u Storisell inhuren op retainer basis? Download onze prijzen om te beginnen of bericht ons via hoi@storisell.com.

Wat is een retainer?

Storisell biedt vanaf nu ook retainers. Wij produceren dan de creatieve assets die u nodig heeft om uw marketingstrategie succesvol te maken. Met een retainer gaat u een lange termijn partnership aan – van minimaal 6 maanden – voor een bepaald aantal uur per maand. U kunt elke maand zelf bepalen op welk gebied u ondersteuning nodig heeft. Dit kan zijn op het gebied van videoproductie van animatie of bedrijfsfilm,  maar ook op het gebied van webdesign en/of web development. Door onze retainer constructie gebruikt u uw productie uren efficient en zijn ze altijd in lijn met de marketing behoeften die uw bedrijf op dat moment heeft.

Voor wie is een retainer overeenkomst geschikt?

Niet alle bedrijven hoeven een eigen marketingafdeling op te zetten. Voor velen is dit tijdrovend en prijzig. Daarom heeft Storisell een Retainer optie ontwikkelt: een consultancy oplossing op afstand. Met onze retainer optie krijgt u toegang tot Storisell als uw eigen marketingafdeling en kunt u onze diensten afnemen tegen lagere maandelijkse kosten. Retainers zijn vooral geschikt voor bedrijven die een langdurige behoefte hebben aan video productie’s, web design of web development. Een retainer overeenkomst is in dit geval voordeliger en biedt u de flexibiliteit om per maand te bepalen welke van onze diensten u die maand het best kunnen supporten.