Succesverhalen van klanten

Storisell produceert bedrijfsfilm voor eMarketeer

By 12/05/2022 augustus 1st, 2022 No Comments
Storisell / eMarketeer bedrijfsfilm

eMarketeer vertelt over de bedrijfsfilm producties van Storisell

In deze testimonial video vertelt Josefine Stengård, Head of Marketing bij eMarketeer, over de samenwerking met Storisell. Ons in-house team heeft verschillende video’s voor eMarketeer geproduceerd, waaronder testimonial video’s en verscheidene geanimeerde explainer video’s. In deze video deelt Josefine haar ervaringen over de film producties, het creatieve proces en de resultaten.

Met trots presenteert Storisell de bedrijfsfilm-productie voor eMarketeer die werd opgenomen in Rotterdam. Na een eerder project met eMarketeer in Oslo, reisde ons productieteam af naar  Nederland om in Rotterdam een testimonial te produceren voor eMarketeer’s klant IHS. Ons team heeft daarnaast custom motion grafische effecten aan de productie toegevoegd. Alles wordt in eigen huis gedaan. Wij bedanken eMarketeer voor de fijne samenwerking.

Benieuwd naar meer succesverhalen van klanten? Bekijk ons portfolio!

Bedrijfsfilm produceren voor uw bedrijf

Bent u geïnspireerd door de eMarketeer bedrijfsfilm en heeft u een goed idee voor een eigen bedrijfsfilm? Storisell is een premium videoproductie bedrijf dat video content op maat produceert voor uw bedrijf. Bekijk onze prijzen via het formulier. U kunt ook rechtstreeks met ons praten via chloe@storisell.com. Wij werken graag samen aan het realiseren van uw geweldige ideeën.

Storisell / Philips bedrijfsfilm

Storisell produceert bedrijfsfilm voor Philips

Storisell levert met trots de bedrijfsfilms voor Philips. Een project gericht op het vieren van inclusie en diversiteit binnen de Philips organisatie. Ons doel was om mensen in leidinggevende posities te interviewen en hen de kans te geven om openlijk te praten over hun eigen ervaringen. Alles werd daarbij in-house  door Storisell geproduceerd.

Storisell / Whisbi bedrijfsfilm

Whisbi vertelt over de producties van Storisell

Het interne productie team van Storisell heeft de volgende testimonial video gemaakt, waarin Whisbi hun ervaring deelt over de samenwerking met Storisell. Whisbi is een wereldwijd bedrijf dat ondernemingen een oplossing biedt voor live-video betrokkenheid. In het interview spreken wij met de marketingdirecteur van het bedrijf, Urska Blagojevic. Wij willen het Whisbi team bedanken voor de goede samenwerking.

Bent u benieuwd naar de andere video’s die wij voor Whisbi geproduceerd hebben? Neem dan gerust een kijkje op de Storisell España site.

Storisell / Oxceed bedrijfsfilm

Oxceed vertelt over de producties van Storisell

Deze testimonial video is geproduceerd door het interne team van Storisell voor onze klant Oxceed. Oxceed heeft verscheidene videoproducties en explainer video’s besteld bij het team van Storisell. In deze video vertelt Martin Ericson van Oxceed over hun ervaring met Storisell en wat de videocontent betekent voor hun groeiende SaaS-bedrijf. We willen het team van Oxceed bedanken voor een goede samenwerking. Meer zien? Bekijk ons portfolio.

Storisell / Connectel Animatie Video

Storisell produceert animatie video voor Connectel

In deze geanimeerde videoproductie voor Connectel heeft ons team bij Storisell alles in-house geproduceerd met de brand guidelines van de klant als referentie. Connectel is een cloud based klantenservicesysteem dat hun gebruikers helpt om naadloze klantervaringen te creëren. We willen het team van Connectel bedanken voor een goede samenwerking.

Storisell / XR Tech bedrijfsfilm

XR Tech over digitale ontwerpprojecten van Storisell

Ons interne filmteam heeft een testimonial video gemaakt met Sebastian Kjersén, oprichter en CEO van XR Tech, die met het team van Storisell spreekt over onze samenwerking. Storisell heeft naast verscheidene geanimeerde uitlegvideo’s ook meerdere digital design projecten geleverd aan het virtual reality-bedrijf. Met dank aan het team van XR Tech voor de goede samenwerking.

DOWNLOAD PRIJZEN
Storisell / NA-KD commercial film

Storisell produceert film voor NA-KD

Met trots presenteert Storisell in samenwerking met Prod46 deze filmproductie voor NA-KD. NA-KD is een van de 20 snelst groeiende bedrijven in Europa. Ze breken elke maand nieuwe records en presenteren zich als een van de wereldleiders op het gebied van mode en e-Commerce.		
Storisell / Hosco Bedrijfsfilm

Storisell produceert bedrijfsfilm voor Hosco

Storisell levert met trots een uitlegvideo aan ’s werelds grootste recruitment platform binnen de horeca. Hosco versterkt de hospitality industrie door professionals over de hele wereld met elkaar te verbinden, hen te inspireren en kansen te bieden. In deze productie was Storisell España verantwoordelijk voor de volledige productie, van conceptontwikkeling in de werkplaats tot proofing graphics, in uitstekende samenwerking met de klant. We bedanken Hosco voor een geweldig project.

Bedrijfsfilm produceren voor uw bedrijf

Heeft u een idee voor een bedrijfsfilm? Storisell is een premium videoproductie bedrijf dat video content op maat produceert voor uw bedrijf. Bekijk onze prijzen via het formulier. U kunt ook rechtstreeks met ons praten via chloe@storisell.com. Wij werken graag samen aan het realiseren van uw geweldige ideeën.

Diensten

Vertalingen & Tekstuele Aanpassingen

Wij bieden een vertaalservice die u helpt uw content te vertalen in alle talen die u nodig heeft. Het doel is om content te creëren dat voor elk land lokaal aanvoelt. Uit onze ervaring blijkt dat de conversieratio hoger is als uw content gelokaliseerd is. U wilt dat uw content lokaal aanvoelt en aanspreekt omdat uw klanten meestal lokaal willen kopen.

01. Pre-productie

eMarketeer Bedrijfsfilm

Als productiebedrijf maakt ons team van Storisell zorgvuldig een plan voor de productie van uw video. Dit doen we door middel van een creatieve workshop waarin, in de pre-productie fase, een aantal belangrijke vragen beantwoord worden. De deliverables in de pre-productie omvatten; storyboard, manuscript, productieplan, selectie van voice-over artiesten en meer.

02. Videoproductie

eMarketeer Bedrijfsfilm

Op basis van de resultaten in de pre-productie voeren we de filmproductie uit, die een verscheidenheid aan locaties, acteurs, modellen en decors kan hebben. Het doel is om effectief te werken door  alle vereiste opnames te maken van het storyboard en ruwe kwaliteits bestanden voor de post-productie te creëren.

03. Post-productie

eMarketeer Bedrijfsfilm

Voor de montage van uw bedrijfsfilm doorloopt ons team verschillende processen; de selectie, bewerking, grading, sound mastering en proofing. Al deze stappen zijn belangrijk om film content voor uw bedrijf te creëren. Bij Storisell creëren we zoveel mogelijk deliverables, op basis van de ruwe bestanden die tijdens de productiefase zijn verzameld. Vaak kunnen de onbewerkte bestanden worden hergebruikt om meer producties te maken in de toekomst.

Storisell Benelux