Succesverhalen van klanten

BOEK EEN WORKSHOP MET ONS TEAM

By 19/06/2017 juli 20th, 2022 No Comments

Boek een workshop met ons team

Zorgvuldig geselecteerde content heeft de kracht om uw bedrijf te transformeren

Storisell is opgericht met het doel om onze klanten krachtige content te bieden. Wij geloven dat zorgvuldig geselecteerde content de kracht heeft om uw bedrijf te transformeren. Denk hierbij aan de manier waarop bedrijven nieuwe klanten, investeerders en werknemers aantrekken of hoe ze nieuwe product lanceren introduceren. Wist u dat 60% van de mensen visueel ingesteld is? Mensen verwerken afbeeldingen 60.000 keer sneller dan onbewerkte teksten, en meer dan 90% van de informatie die naar de hersenen wordt gestuurd is visueel. U bent één meeting verwijderd van content die uw bedrijf kan transformeren. Maak een afspraak met ons team om te beginnen.

Kies een aanbieder met een bewezen proces

Storisell heeft door de jaren heen een bewezen workflow ontwikkelt waardoor wij projecten snel, efficient en met hoge kwaliteit kunnen afleveren. Elk project beginnen wij met een workshop. Dit helpt ons om sneller van start te gaan en een goed beeld te krijgen van uw design wensen. Gewoonlijk duurt een workshop twee uur en zal deze digitaal plaatsvinden. Wij begeleiden u tijdens de interactieve workshop aan de hand van begeleidende vragen. Zo bespreken wij het eerste uur het creatieve concept van de video: wat is het doel van de video, wie is de target audience en op wat voor type messaging reageren zij goed? Het tweede uur maken we een kick-start met het manuscript. Hier passen wij diverse storytelling technieken toe afhankelijk van het doel van de video. Op deze manier creëert u een video die relevant is voor uw doelgroep en een duidelijke Call To Action heeft. 

Hoe verder?

Na de workshop levert onze creatieve project manager u een eerste versie van het manuscript aan. Op deze manier kost het u na de workshop geen extra tijd of creativiteit en nemen wij het schrijven van het manuscript voor u uit handen. Binnen enkele dagen ontvangt u een gestructureerd manuscript dat past bij het doel van uw video, dat uw target groep aanspreekt en dat rekening houdt met de juiste lengte. Ook is het tijd om te bepalen welke stem het best uw bedrijf kan vertegenwoordigen. Gebaseerd op de input tijdens de workshop stellen wij enkele mogelijke stemmen voor zodat u kunt bepalen welke het beste matcht.

Zodra het script akkoord is begint ons motion graphics team met het ontwerpen van het storyboard, wat een eerste visualisatie van de video geeft. Zo kunt u de verschillende geïllustreerde scene’s bekijken en eventuele feedback aan ons doorgeven. Wanneer u 100% tevreden bent met het storyboard is het tijd om te gaan animeren om zo de uiteindelijke premium explainer video te produceren. Ons bewezen proces duurt gemiddeld 4-6 weken vanaf het moment van de workshop en is vooraf met u bepaald aan de hand van ons productie schema.

Heeft u vragen over onze workflow? Contact ons rechtstreeks via hoi@storisell.com of boek direct een workshop met ons team! Benieuwd naar succesverhalen van onze klanten? Bekijk ons portfolio.

Storisell Benelux