Premium Videoproductiebedrijf

Storisell is een premium videoproductiebedrijf en levert verschillende type videoproductie’s zoals animatie, explainer videos en bedrijfsvideo’s. Daarnaast zijn wij ook uw partnerbureau voor diensten zoals digital design, fotografie, web development en content marketingstrategie. Wij geloven dat zorgvuldig geselecteerde content uw bedrijf kan transformeren en wij helpen u hier graag bij. Download onze prijzen hieronder om aan de slag te gaan. Als u liever rechtstreeks met ons wilt praten, kunt u ons bereiken via hoi@storisell.nl en Tel. +31 20 24 108 57

Videoproductiebedrijf

Storisell produceert uitlegvideo voor Medpeople

Hierbij presenteren we onze geanimeerde explainer video voor HealthTech-startup Medpeople. De video is volledig door ons interne team bij Storisell ontworpen en geanimeerd, op basis van de brand guide van de klant. We willen het team van Medpeople bedanken voor de goede samenwerking.

Videoproductiebedrijf

Storisell produceert uitlegvideo voor Connectel

In deze geanimeerde videoproductie voor Connectel heeft ons team bij Storisell alles in-house geproduceerd met de brand guidelines van de klant als referentie. Connectel is een cloud based klantenservicesysteem dat hun gebruikers helpt om naadloze klantervaringen te creëren. We willen het team van Connectel bedanken voor een goede samenwerking.

Videoproductiebedrijf

Storisell produceert uitlegvideo voor Hosco

Storisell levert met trots een uitlegvideo aan ’s werelds grootste recruitment platform binnen de horeca. Hosco versterkt de hospitality industrie door professionals over de hele wereld met elkaar te verbinden, hen te inspireren en kansen te bieden. In deze productie was Storisell España verantwoordelijk voor de volledige productie, van conceptontwikkeling tot proofing graphics, in uitstekende samenwerking met de klant. We bedanken Hosco voor een geweldig project.

Videoproductiebedrijf

Storisell produceert uitlegvideo voor Philips

Storisell levert met trots de bedrijfsfilms voor Philips. Een project gericht op het vieren van inclusiviteit en diversiteit binnen de Philips organisatie. Ons doel was om mensen in leidinggevende posities te interviewen en hen de kans te geven om openlijk te praten over hun eigen ervaringen omtrent deze themas. Alles werd daarbij in-house door Storisell geproduceerd.

Videoproductiebedrijf

Oxceed vertelt over de producties van Storisell

Deze testimonial video is geproduceerd door het interne team van Storisell voor onze klant Oxceed. Oxceed heeft verscheidene videoproducties en explainer video’s besteld bij het team van Storisell. In deze video vertelt Martin Ericson van Oxceed over hun ervaring met Storisell en wat de videocontent betekent voor hun groeiende SaaS-bedrijf. We willen het team van Oxceed bedanken voor een goede samenwerking.

Videoproductiebedrijf

Whisbi vertelt over de producties van Storisell

Het interne productie team van Storisell heeft de volgende testimonial video gemaakt, waarin Whisbi hun ervaring deelt over de samenwerking met Storisell. Whisbi is een wereldwijd bedrijf dat ondernemingen een oplossing biedt voor live-video betrokkenheid. In het interview spreken wij met de marketingdirecteur van het bedrijf, Urska Blagojevic. Wij willen het Whisbi team bedanken voor de goede samenwerking.

Videoproductiebedrijf

Storisell produceert uitlegvideo voor Hager

Storisell heeft in samenwerking met Nine Yards Experience Agency in Zweden verschillende geanimeerde uitlegvideo’s voor Hager geproduceerd. Hager is een toonaangevende leverancier van systemen, oplossingen en diensten in de elektrische installatie. Hager heeft meer dan 11.500 medewerkers, produceert op 22 locaties over de hele wereld en heeft klanten in meer dan 120 landen. Samen met Nine Yards hebben we alle uitleg video-producties volledig intern gemaakt.

Videoproductiebedrijf

Storisell produceert uitlegvideo voor eMarketeer

Met trots presenteert Storisell de bedrijfsfilm-productie voor eMarketeer die werd opgenomen in Rotterdam. Na een eerder project met eMarketeer in Oslo, reisde ons productieteam af naar  Nederland om in Rotterdam een testimonial te produceren voor eMarketeer’s klant IHS. Ons team heeft daarnaast op maat motion graphic effecten aan de productie toegevoegd. De gehele productie is intern gedaan.

DOWNLOAD PRIJZEN
Videoproductiebedrijf

XR Tech over digitale ontwerpprojecten van Storisell

Ons interne filmteam heeft een testimonial video gemaakt met Sebastian Kjersén, oprichter en CEO van XR Tech, die met het team van Storisell spreekt over onze samenwerking. Storisell heeft naast verscheidene geanimeerde uitlegvideo’s ook meerdere digital design projecten geleverd aan het virtual reality-bedrijf. Met dank aan het team van XR Tech voor de goede samenwerking.

Videoproductiebedrijf

Storisell produceert uitlegvideo voor FileStar

Wij presenteren met trots onze geanimeerde uitlegvideo voor Filestar. Filestar is software voor bestandsbeheer die is ontworpen om klanten te helpen meer met hun bestanden te doen. Deze productie heeft ons team bij Storisell geheel in-house geproduceerd, van storyboard en illustraties, tot voice-over en animatie. We bedanken het Filestar-team voor een fijne samenwerking.

Videoproductiebedrijf

Storisell produceert uitlegvideo voor Verse

Storisell kan met trots onze uitlegvideo-productie voor Verse presenteren. Verse is een moderne bank applicatie waarmee gebruikers zonder kosten geld kunnen versturen, aanvragen, splitsen en uitgeven. De applicatie is populair op de Spaanse markt en ons bedrijf Storisell España S.L. heeft op een verscheidenheid van projecten samengewerkt met Verse. Alles is vanaf het eerste begin door ons in-house team ontworpen met behulp van de brand guide van de klant als referentie. Met dank aan het getalenteerde team van Verse!

Senior Creative Project Manager

Chloe Veurink

DIENSTEN

Lees meer over het aanbod van ons marketingbureau. Alle content die we produceren wordt van begin tot eind door ons eigen interne team ontworpen, om ervoor te zorgen dat onze klanten enkel de hoogste, premium kwaliteit opgeleverd krijgen.

LEES MEER

PORTFOLIO

Hier laten we cases en testimonials zien waarin onze klanten vertellen over hun samenwerking met Storisell. Het doel is om u inspiratie te geven voor uw marketing wensen.

LEES MEER

CARRIÈRE

Wij zijn altijd op zoek naar toptalent! Lees meer over onze beschikbare vacatures en word onderdeel van ons creatieve productieteam in Barcelona. Solliciteer met je CV of portfolio op onze carrièrepagina.

LEES MEER [ENG]

VIDEOPRODUCTIEBEDRIJF

Ongeacht het type film dat u wilt produceren, we helpen u vanaf het vroege stadium van de pre-productie tot het publiceren van uw prachtige video. Storisell produceert alles: van bedrijfspresentaties, interviews, investeringsfilms, wervingsvideo’s en andere ideeën die onze klanten willen ontwikkelen. Voor onze e-Commerce klanten produceren we op volume gebaseerde productvideo’s in een studio-setting om hen te helpen authentieke inhoud te creëren die de online conversie verhoogt. Vertel ons uw ideeën en wij maken een productieplan en storyboard op maat en stellen een productiedatum vast.

Bij Storisell zien we design als de hoeksteen die uw bedrijf omschrijft. Het is vaak een van de eerste zaken die worden besproken bij het vormen van een bedrijf en een voortdurend onderwerp van gesprek wanneer uw bedrijf probeert te concurreren en te groeien. Wij analyseren, verbeteren en produceren alles, van de fundamentele bedrijfskenmerken, zoals logo’s, kleurenpaletten, pictogrammen en illustraties tot doorlopende art direction. We starten elk nieuw project met een workshop om uw merk en doelstellingen te leren kennen.

  1. Pre-productie

Als productiebedrijf maakt ons team van Storisell zorgvuldig een plan voor de productie van uw video. Dit doen we door middel van een creatieve workshop in de pre-productie fase, waarin een aantal belangrijke vragen beantwoord worden. De deliverables in de pre-productie omvatten; storyboard, manuscript, productieplan, selectie van voice-over artiesten en nog veel meer.

  1. Videoproductie

Op basis van de resultaten in de pre-productie voeren we de filmproductie uit, die een verscheidenheid aan locaties, acteurs, modellen en decors kan hebben. Het doel is om effectief te werken door alle noodzakelijke opnames van het storyboard te maken en ruwe bestanden voor de post-productie te creëren.

  1. Post-productie

Voor de montage van uw bedrijfsvideo doorloopt ons team verschillende processen; de selectie, bewerking, grading, sound mastering en proofing. Al deze stappen zijn noodzakelijk om de beste film content voor uw bedrijf te leveren. Bij Storisell creëren we zoveel mogelijk deliverables, op basis van de ruwe bestanden die tijdens de productiefase zijn verzameld. Vaak kunnen de onbewerkte bestanden worden hergebruikt om aanvullende producties mogelijk te maken in de toekomst.

Videoproductiebedrijf FAQ

Wat kost het om video’s te produceren?

Net als bij onze andere services, kunt u onze film prijzen direct downloaden door hier uw email-adres achter te laten. U ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met onze volledige prijslijst. Een film project bestaat uit twee componenten: de productie dag en de nabewerking van het geschoten materiaal. Voor een productie dag komen wij 8 uur op locatie filmen. Vervolgens heeft u zelf zeggenschap over hoeveel filmpjes daar uit voort komen en hoelang deze zijn. De nabewerking wordt namelijk per uur gefactureerd. Op deze manier kunt u het meest uit uw productiedag halen. Gemiddeld kost het zo’n 1,5 a 2 dag(en) aan editing voor een film van 2-3 minuten.

Om het laagdrempeliger te maken om onze filmdiensten uit te proberen hebben wij productieweken geselecteerd dat wij specifiek naar Nederland en België komen. Op deze manier kunt u uw volgende filmproject met korting produceren. Meer informatie over onze filmweken vindt u hier. Liever direct met ons praten? Bericht ons via hoi@storisell.com.

Wat zijn vaak aangevraagde soorten videoproductie’s?

Hier zijn enkele voorbeelden van videoproductie’s die wij regelmatig produceren:

  • Testimonial video’s met klanten of medewerkers
  • Bedrijfspresentaties of evenementen
  • Productfilmpjes voor op uw webshop of landingspagina
  • Tv reclame
  • Employer branding video’s
  • Educatieve video’s (voor intern gebruik of voor een partner)
  • Explainer video’s (vaak geanimeerd maar kunnen ook live-actiefilms bevatten)