Animatiefilm Produceren

Heeft u een idee voor een animatiefilm en bent u op zoek naar een partner om dit samen mee te produceren? Storisell is een animatie studio die graag samen met u uw volgende project realiseert. Download onze prijzen via het formulier om te starten! U kunt ook rechtstreeks met ons praten via chloe@storisell.com. We horen graag meer over uw volgende creatieve project, zodat we uw geweldige ideeën kunnen produceren.

Bent u benieuwd naar de bedrijven die u voor zijn gegaan? Bekijk ons portfolio ter inspiratie. Heeft u een out-of-the-box idee voor een explainer video? Wij produceren alle animatiefilms op maat dus vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via chloe@storisell.com.

01. Pre-productie

Als productiebedrijf maakt ons team van Storisell zorgvuldig een plan voor de productie van uw video. Dit doen we door middel van een creatieve workshop waarin, in de pre-productie fase, een aantal belangrijke vragen beantwoord worden. De deliverables in de pre-productie omvatten; storyboard, manuscript, productieplan, selectie van voice-over artiesten en nog veel meer.

02. Videoproductie

Op basis van de resultaten in de pre-productie voeren we de filmproductie uit, die een verscheidenheid aan locaties, acteurs, modellen en decors kan hebben. Het doel is om effectief te werken door  alle vereiste opnames te maken van het storyboard en ruwe kwaliteits bestanden voor de post-productie te creëren.

03. Post-productie

Voor de montage van uw bedrijfsvideo doorloopt ons team verschillende processen; de selectie, bewerking, grading, sound mastering en proofing. Al deze stappen zijn belangrijk om film content voor uw bedrijf te creëren. Bij Storisell creëren we zoveel mogelijk deliverables, op basis van de ruwe bestanden die tijdens de productiefase zijn verzameld. Vaak kunnen de onbewerkte bestanden worden hergebruikt om meer producties te maken in de toekomst.

Cliënt

Storisell produceert voor Hosco

Storisell levert met trots een uitlegvideo aan ’s werelds grootste recruitment platform binnen de horeca. Hosco versterkt de hospitality industrie door professionals over de hele wereld met elkaar te verbinden, hen te inspireren en kansen te bieden. In deze productie was Storisell España verantwoordelijk voor de volledige productie, van conceptontwikkeling in de werkplaats tot proofing graphics, in uitstekende samenwerking met de klant. We bedanken Hosco voor een geweldig project.

Cliënt

Storisell produceert voor Philips

Storisell levert met trots de bedrijfsfilms voor Philips. Een project gericht op het vieren van inclusie en diversiteit binnen de Philips organisatie. Ons doel was om mensen in leidinggevende posities te interviewen en hen de kans te geven om openlijk te praten over hun eigen ervaringen. Alles werd daarbij in-house  door Storisell geproduceerd.

Cliënt

Storisell produceert voor Bonaviva

Storisell heeft verschillende videocampagnes voor Bonaviva geproduceerd. Bonaviva helpt particulieren gratis bezichtigingen te boeken bij exclusieve nieuwbouwwoningen in het buitenland. Storisell was verantwoordelijk voor de volledige levering, van de pre-productie tot de productie op locatie in Spanje, en de animatie. Storisell heeft ook de belangrijkste  webportal voor Bonaviva geproduceerd.

Cliënt

Storisell produceert voor Unimi

Storisell heeft voor Unimi bedrijfsfilms geproduceerd. Unimi werd opgericht in 2010 en levert verankeringsoplossingen voor EV-laders. In deze productie heeft Storisell het hele project geleverd, van concept en manuscript tot filmen, postproductie-editing en animatie. Het doel van deze video was om een ​​algemeen beeld te geven van Unimi en wat het bedrijf op grote schaal doet. We zijn daarom met een drone over Stockholm gevlogen en hebben enkele van de locaties vastgelegd waar Unimi zijn technologie heeft geïnstalleerd. Op het gebied van animatie werd alles volledig nieuw en met de hand ontworpen met behulp van het merkboek van Unimi.

Cliënt

Storisell produceert voor eMarketeer

Met trots presenteert Storisell de bedrijfsfilm-productie voor eMarketeer die werd opgenomen in Rotterdam. Na een eerder project met eMarketeer in Oslo, reisde ons productieteam af naar  Nederland om in Rotterdam een testimonial te produceren voor eMarketeer’s klant IHS. Bij Storisell zijn we van mening dat het vertalen van klantbeoordelingen naar een schaalbaar medium, zoals testimonial films, waarbij de inhoud 24 uur per dag toegankelijk is voor potentiële klanten, een slimme investering is. Dit is precies wat eMarketeer heeft gedaan. Ons team heeft daarnaast custom motion grafische effecten aan de productie toegevoegd. Alles wordt in eigen huis gedaan.

Animatiefilm voor uw bedrijf

Animatiefilm Prijs

Een animatiefilm maken voor uw bedrijf. Heeft u een idee dat u wilt realiseren? Bekijk onze prijzen via het formulier. U kunt ook rechtstreeks met ons praten via business@storisell.com. We horen graag meer over uw project, zodat we uw geweldige ideeën kunnen produceren.

Animatiefilm FAQ

 

Bent u op zoek naar een partner om animatiefilm mee te produceren? Download onze prijzen om te beginnen of bericht ons via hoi@storisell.com.

Wat is een animatiefilmpje?

Storisell is een internationaal animatie studio wat inhoudt dat wij animatiefilmpjes produceren. Het produceren van animatie betekent het toepassen van verschillende technieken om de illusie van bewegend beeld te creëren. Dit wordt gedaan door losse beelden achter elkaar te zetten. Deze losse beelden worden ook wel (stijl) frames genoemd. Het proces van animatiefilmpje’s maken heet ook wel animeren. Wij zijn specialisten in het produceren van 2D animatiefilmpjes, maar – indien gewenst – kunnen ook een 3D effect creëren door het toepassen van verschillende technieken

Hoe kunt u de custom designs van een animatiefilm hergebruiken?

Bij Storisell ontwerpen wij uw animatiefilmpje volledig met de hand. Daarom kunt u het design dat uniek voor u ontworpen is hergebruiken voor andere marketingdoeleinden. Zo kunt u het design doortrekken op uw website in de vorm van bijvoorbeeld een web animatie, maar ook in uw sales decks of bedrijfs presentatie’s. Daarom geven wij onze klanten de optie om een gepersonaliseerd Icon Sheet te bestellen. De Icon Sheet is een verzameling van de unieke illustraties die tijdens het productieproces specifiek voor u zijn ontworpen, zodat u deze kunt hergebruiken voor andere marketingmaterialen.