Design voor bedrijven

Bij Storisell zien wij design als een basisprincipe dat uw bedrijf beschrijft en u onderscheidt van de concurrentie. Het is vaak één van de eerste dingen die wordt besproken bij het vormen van een bedrijf en een voortdurend onderwerp van gesprek wanneer uw bedrijf probeert te concurreren en te groeien. Wij analyseren, verbeteren en ontwerpen al uw design, van de fundamentele elementen, zoals logo’s, kleurpaletten, pictogrammen en illustraties tot doorlopende art direction. We starten elk nieuw project met een workshop om uw merk en doelstellingen te leren kennen en samen de scope van uw design project vast te stellen.

Benieuwd naar enkele voorbeelden van ontwerp projecten die wij reeds hebben afgerond? Bekijkt u dan eens de testimonial video van Minty Digital waar wij de gehele house stijl en logo van hebben vernieuwd of bekijk de resultaten rechtstreeks op hun nieuwe website.

Digital Design

XR Tech over digitale design projecten van Storisell

Ons interne filmteam heeft een testimonial video gemaakt met Sebastian Kjersén, oprichter en CEO van XR Tech, die met het team van Storisell spreekt over onze samenwerking. Storisell heeft naast verscheidene geanimeerde uitlegvideo’s ook meerdere digital design projecten geleverd aan het virtual reality-bedrijf. Met dank aan het team van XR Tech voor de goede samenwerking.

DOWNLOAD PRIJZEN
Animation

Whisbi vertelt over de producties van Storisell

Het interne productie team van Storisell heeft de volgende testimonial video gemaakt, waarin Whisbi hun ervaring deelt over de samenwerking met Storisell. Whisbi is een wereldwijd bedrijf dat ondernemingen een oplossing biedt voor live-video betrokkenheid. In het interview spreken wij met de marketingdirecteur van het bedrijf, Urska Blagojevic. Wij willen het Whisbi team bedanken voor de goede samenwerking.

DOWNLOAD PRIJZEN
Animation / Film

Oxceed vertelt over de producties van Storisell

Deze testimonial video is geproduceerd door het interne team van Storisell voor onze klant Oxceed. Oxceed heeft verscheidene videoproducties en explainer video’s besteld bij het team van Storisell. In deze video vertelt Martin Ericson van Oxceed over hun ervaring met Storisell en wat de videocontent betekent voor hun groeiende SaaS-bedrijf. We willen het team van Oxceed bedanken voor een goede samenwerking.

DIENSTEN

Lees meer over het aanbod van ons marketingbureau. Alle content die we produceren wordt van begin tot eind door ons eigen interne team ontworpen, om ervoor te zorgen dat onze klanten enkel de hoogste, premium kwaliteit opgeleverd krijgen.

LEES MEER

PORTFOLIO

Hier laten we cases en testimonials zien waarin onze klanten vertellen over hun samenwerking met Storisell. Het doel is om u inspiratie te geven voor uw marketing wensen.

LEES MEER

CARRIÈRE

Wij zijn altijd op zoek naar toptalent! Lees meer over onze beschikbare vacatures en word onderdeel van ons creatieve productieteam in Barcelona. Solliciteer met je CV of portfolio op onze carrièrepagina.

LEES MEER [ENG]
Diensten

Chloe Veurink praat over de diensten van ons marketing bureau

Onze Senior Creative Project Manager, Chloe Veurink, praat over de diensten die Storisell levert. Bekijk de video om meer te weten te komen.

Design FAQ

Hoe kan Storisell u helpen met uw design?

Naast premium video’s biedt Storisell ook een reeks aan digitale design projecten aan om uw branding een boost te geven. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van een unieke huisstijl, logo, kleurenset of web illustratie/animatie. Wij implementeren uw nieuwe ontwerpen ook rechtstreeks op uw website of in uw overige marketingmateriaal, zoals sales presentatie’s, prijs opgaves, presentatie templates, of digitale campagnes. Heeft u een specifieke design behoefte? Laat het ons weten en we helpen u graag verder!

Waarom bieden wij digitale design diensten aan?

In onze ervaring uit de branding van een bedrijf zich het best door verschillende assets te creëren die u kunt inzetten tijdens uw sales proces. Door uw branding en communicatie op elkaar af te stemmen, kunt u sterke “social proof” creëren dat vertrouwen opbouwt bij potentiële klanten. Daarom worden we vaak gevraagd om ontwerpen die we hebben gemaakt voor een animatie video uit te breiden en te transformeren naar digitale design assets, zodat de klant ze kan opnemen in overige marketingmaterialen om zo de algehele branding te verbeteren.

Wat kunt u verwachten bij een design project?

Wij beginnen een design project altijd met een workshop waarin we uw brand positionering, huidige design en design behoeftes bespreken. Wanneer we de scope van het project hebben bepaald, is het tijd om een ​​van onze ervaren ontwerpers in te schakelen. Zij zullen een storyboard maken waarmee u een eerste visualisatie van het project krijgt. Hierdoor kunt u in een vroeg stadium feedback geven. Na goedkeuring zullen we de uiteindelijke assets produceren, waaronder – maar niet beperkt tot – een geanimeerd logo, een nieuw brand book en/of aangepaste web illustraties/-animatie.