Augustus en September

2022 Startup Campaign

Steeds meer mensen bouwen aan start-ups. Bij Storisell geloven wij dat dit een geweldige ontwikkeling is en in de afgelopen jaren hebben wij ook regelmatig aanvragen van start-ups ontvangen die explainer videos willen produceren, maar die niet altijd het juiste budget beschikbaar hebben – daarom plannen wij 4 productieweken in augustus en september 2022 waar je als start-up met korting explainer videos kan produceren. Wil jij ook een premium explainer video produceren? Of testimonial video’s waar je klanten interviewt? Boek jouw spot snel want first come, first served en vol=vol. Om in aanmerking te komen moet je bedrijf <3 jaar bestaan.

  Diensten

  CHLOE VEURINK PRAAT OVER DE DIENSTEN VAN ONS MARKETING BUREAU

  Onze Senior Creative Project Manager, Chloe Veurink, praat over de diensten die Storisell levert. Bekijk de video om meer te weten te komen.

  Chloe Veurink
  Senior Creative Project Manager, Storisell
  chloe@storisell.com
  +31 202 41 08 57

  Animatie

  Storisell produceert uitlegvideo voor Medpeople

  Hierbij presenteren we onze geanimeerde explainer video voor HealthTech-startup Medpeople. De video is volledig door ons interne team bij Storisell ontworpen en geanimeerd, op basis van de brand guide van de klant. We willen het team van Medpeople bedanken voor de goede samenwerking.

  Animatie

  Storisell produceert uitlegvideo voor Hosco

  Storisell levert met trots een uitlegvideo aan ’s werelds grootste recruitment platform binnen de horeca. Hosco versterkt de hospitality industrie door professionals over de hele wereld met elkaar te verbinden, hen te inspireren en kansen te bieden. In deze productie was Storisell España verantwoordelijk voor de volledige productie, van conceptontwikkeling in de werkplaats tot proofing graphics, in uitstekende samenwerking met de klant. We bedanken Hosco voor een geweldig project.

  Animatie

  Storisell produceert uitlegvideo voor Hager

  Storisell heeft in samenwerking met Nine Yards Experience Agency in Zweden verschillende geanimeerde uitlegvideo’s voor Hager geproduceerd. Hager is een toonaangevende leverancier van systemen, oplossingen en diensten in de elektrische installatie. Hager heeft meer dan 11.500 medewerkers, produceert op 22 locaties over de hele wereld en heeft klanten in meer dan 120 landen. Samen met Nine Yards hebben we alle uitleg video-producties volledig zelf gemaakt.

  Animatie

  Whisbi vertelt over de producties van Storisell

  Het interne productie team van Storisell heeft de volgende testimonial video gemaakt, waarin Whisbi hun ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Whisbi is een wereldwijd bedrijf dat ondernemingen een oplossing biedt voor live-video betrokkenheid. In het interview spreken wij met de marketingdirecteur van het bedrijf, Urska Blagojevic. Wij willen het Whisbi team bedanken voor de goede samenwerking.

  Animatie

  Oxceed vertelt over de producties van Storisell

  Deze testimonial video is geproduceerd door het interne team van Storisell voor onze klant Oxceed. Oxceed heeft verscheidene videoproducties en explainer video’s besteld bij het team van Storisell. In deze video vertelt Martin Ericson van Oxceed over hun ervaring met Storisell en wat de videocontent betekent voor hun groeiende SaaS-bedrijf. We willen het team van Oxceed bedanken voor een goede samenwerking.

  Animatie

  Storisell produceert explainer video voor FileStar

  Wij presenteren met trots onze geanimeerde uitlegvideo voor Filestar. Filestar is software voor bestandsbeheer die is ontworpen om klanten te helpen meer met hun bestanden te laten doen. In deze productie heeft ons team bij Storisell de hele productie in eigen huis geproduceerd, van storyboard en illustraties, tot voice-over en animatie. We bedanken het Filestar-team voor een fijne samenwerking.

  Animatie

  Storisell produceert uitlegvideo voor Verse

  Storisell España kan met trots onze uitlegvideo-productie voor Verse presenteren. Verse is een moderne bank applicatie waarmee gebruikers zonder kosten geld kunnen versturen, aanvragen, splitsen en uitgeven. De applicatie is populair op de Spaanse markt en ons bedrijf Storisell España S.L. heeft op een verscheidenheid van projecten samengewerkt met Verse. Alles is vanaf het eerste begin door ons in-house team ontworpen met behulp van het merkboek van de klant als referentie. Met dank aan het getalenteerde team van Verse!

  Animatie

  Storisell produceert uitlegvideo’s voor Hotjar

  Wij presenteren met trots onze geanimeerde uitlegvideoproductie voor Hotjar. Hotjar is een toonaangevende analysetool die kwalitatieve gegevens van een site of product verzamelt, en is een waardevolle tool voor product- en marketing teams. In deze uitlegvideo, voor de productlancering van “Highlights”, heeft ons interne team bij Storisell de volledige productie in-house gemaakt, van manuscript, storyboards en illustraties tot motion graphics en proofing. We willen het Hotjar-team bedanken voor een geweldige samenwerking in al onze projecten.

  Animatie

  XR Tech vertelt over de producties van Storisell

  Sebastian Kjersén, oprichter en CEO van XR Tech, vertelt over de explainer video producties van ons team bij Storisell. De testimonial video is geproduceerd door ons eigen filmteam. In de video gaan we dieper in op de geanimeerde uitlegvideo’s die Storisell heeft gemaakt voor het virtual reality-bedrijf. Met dank aan het team van XR Tech voor de goede samenwerking.

  Animatie Film Startup

  Storisell produceert uitlegvideo’s voor Connectel

  In deze geanimeerde videoproductie voor Connectel heeft ons team bij Storisell alles in-house geproduceerd met de brand guidelines van de klant als referentie. Connectel is een cloud based klantenservicesysteem dat hun gebruikers helpt om naadloze klantervaringen te creëren. We willen het team van Connectel bedanken voor een goede samenwerking.

  Animatie Film Startup

  Minty vertelt over de producties van Storisell

  Storisell heeft voor voor Minty Digital enkele geanimeerde explainer video’s en digital design campagnes geproduceerd. Ons in-house team heeft daarnaast de volgende testimonial video gemaakt, waarin Charlie Clark, CEO van Minty Digital, zijn ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Minty Digital is gevestigd in het VK en Spanje en levert SEO-diensten aan top-tier klanten. We willen het Minty Digital team bedanken voor de goede samenwerking.

  Offerte aanvragen
  Content vertalingen: Film Startup

  Storisell produceert internationale video campagne voor Ikohs

  Storisell presenteert onze explainer video producties voor Ikohs en hun robot stofzuiger reinigingsproducten. Deze campagne is vertaald in het Nederlands, Spaans, Portugees, Frans, Duits, Pools, Italiaans, en Engels. Het volgende voorbeeld toont een van deze vertalingen waarbij we de graphics en tekst hebben aangepast aan de nieuwe markt. Wij willen Ikohs bedanken voor de goede samenwerking.

  Offerte aanvragen
  Film Startup

  Vertalingen & Tekstuele Aanpassingen

  Wij bieden een vertaalservice die u helpt uw content te vertalen in alle talen die u nodig heeft. Het doel is om content te creëren dat voor elk land lokaal aanvoelt. Uit onze ervaring blijkt dat de conversieratio hoger is als uw content gelokaliseerd is. U wilt dat uw content lokaal aanvoelt en aanspreekt omdat uw klanten meestal lokaal willen kopen.