PREMIUM UITLEGVIDEO’S

Een explainer video, ook wel uitlegvideo genoemd, helpt u om het aanbod van uw bedrijf toe te lichten. Uitlegvideo’s zijn uitermate geschikt om uw unieke verhaal te vertellen. Storisell levert daarom uitlegvideo’s die met de hand ontworpen worden door ons in-house team. Ze worden met oog voor details en op basis van uw brand book geproduceerd. Download onze prijzen via het formulier.

Animatie

Storisell produceert uitlegvideo’s voor Enfuce

Wij presenteren met trots de nieuwste uitlegvideo voor Enfuce, een “one-stop shop” voor al uw payment services van kaartuitgifte tot betalingsverwerking. Voor lanceringen van verscheidene features gebruikt Enfuce uitlegvideo’s ter introductie aan hun doelgroep. Op deze manier onderwijzen zij hun prospects al voor het eerste contact met hun sales team. De gehele productie van manuscript, storyboard en illustraties tot motion graphics en proofing is gedaan door het in-house Storisell team. Wij bedanken het Enfuce team voor de goede samenwerking.

Animatie

Storisell produceert uitlegvideo voor MPO

Wij presenteren met trots onze nieuwe samenwerking met MPO, leverancier van cloud software voor de Supply Chain industrie. MPO was op zoek naar een manier om hun TMS+ product meer onder de aandacht te brengen met een sterke focus op de unieke kenmerken van het product. Doordat ons in-house design team alle animatie met de hand ontwerpt konden wij precies de uitlegvideo produceren die MPO voor ogen had. Zie het resultaat in de uitlegvideo hiernaast. We bedanken het MPO team voor de fijne samenwerking.

Animatie

Storisell produceert uitlegvideo voor HirePort

Als onderdeel van Storisell’s Startup Campagne, hebben wij deze uitlegvideo geproduceerd voor HirePort. Het doel van deze video is het uitleggen van HirePort’s Unique Selling Points, wat in de sterk competitieve recruitment markt ervoor zorgt dat HirePort zich onderscheidt van de rest. HirePort is een plug-in recruitment hub waarmee u per direct uw sourcing power kunt opschalen en u al uw externe recruitment overzichtelijk weergeeft in een platform. Wij danken het HirePort team voor de goede samenwerking.
Animatie

Storisell produceert uitlegvideo voor Medpeople

Hierbij presenteren we onze geanimeerde uitlegvideo voor HealthTech-startup Medpeople. De video is volledig door ons interne team bij Storisell ontworpen en geanimeerd, op basis van de brand guide van de klant. We willen het team van Medpeople bedanken voor de goede samenwerking.

Animatie

Storisell produceert uitlegvideo voor Hosco

Storisell levert met trots een uitlegvideo aan ’s werelds grootste recruitment platform binnen de horeca. Hosco versterkt de hospitality industrie door professionals over de hele wereld met elkaar te verbinden, hen te inspireren en kansen te bieden. In deze productie was Storisell España verantwoordelijk voor de volledige productie, van conceptontwikkeling in de werkplaats tot proofing graphics, in uitstekende samenwerking met de klant. We bedanken Hosco voor een geweldig project.

Animatie

Storisell produceert uitlegvideo voor Hager

Storisell heeft in samenwerking met Nine Yards Experience Agency in Zweden verschillende geanimeerde uitlegvideo’s voor Hager geproduceerd. Hager is een toonaangevende leverancier van systemen, oplossingen en diensten in de elektrische installatie. Hager heeft meer dan 11.500 medewerkers, produceert op 22 locaties over de hele wereld en heeft klanten in meer dan 120 landen. Samen met Nine Yards hebben we alle uitleg video-producties volledig zelf gemaakt.

Animatie

Whisbi vertelt over de producties van Storisell

Het interne productie team van Storisell heeft de volgende testimonial video gemaakt, waarin Whisbi hun ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Whisbi is een wereldwijd bedrijf dat ondernemingen een oplossing biedt voor live-video betrokkenheid. In het interview spreken wij met de marketingdirecteur van het bedrijf, Urska Blagojevic. Wij willen het Whisbi team bedanken voor de goede samenwerking.

Animatie

Oxceed vertelt over de producties van Storisell

Deze testimonial video is geproduceerd door het interne team van Storisell voor onze klant Oxceed. Oxceed heeft verscheidene videoproducties en uitlegvideo’s besteld bij het team van Storisell. In deze video vertelt Martin Ericson van Oxceed over hun ervaring met Storisell en wat de videocontent betekent voor hun groeiende SaaS-bedrijf. We willen het team van Oxceed bedanken voor een goede samenwerking.

Animatie

Storisell produceert uitlegvideo voor FileStar

Wij presenteren met trots onze geanimeerde uitlegvideo voor Filestar. Filestar is software voor bestandsbeheer die is ontworpen om klanten te helpen meer met hun bestanden te laten doen. In deze productie heeft ons team bij Storisell de hele productie in eigen huis geproduceerd, van storyboard en illustraties, tot voice-over en animatie. We bedanken het Filestar-team voor een fijne samenwerking.

Animatie

Storisell produceert uitlegvideo voor Verse

Storisell kan met trots onze uitlegvideo-productie voor Verse presenteren. Verse is een moderne bank applicatie waarmee gebruikers zonder kosten geld kunnen versturen, aanvragen, splitsen en uitgeven. De applicatie is populair op de Spaanse markt en ons bedrijf Storisell España S.L. heeft op een verscheidenheid van projecten samengewerkt met Verse. Alles is vanaf het eerste begin door ons in-house team ontworpen met behulp van het merkboek van de klant als referentie. Met dank aan het getalenteerde team van Verse!

Animatie

Storisell produceert uitlegvideo voor Hotjar

Wij presenteren met trots onze geanimeerde uitlegvideo productie voor Hotjar. Hotjar is een toonaangevende analysetool die kwalitatieve gegevens van een site of product verzamelt, en is een waardevolle tool voor product- en marketing teams. In deze uitlegvideo, voor de productlancering van “Highlights”, heeft ons interne team bij Storisell de volledige productie in-house gemaakt, van manuscript, storyboards en illustraties tot motion graphics en proofing. We willen het Hotjar-team bedanken voor een geweldige samenwerking in al onze projecten.

Animatie

XR Tech vertelt over de producties van Storisell

Sebastian Kjersén, oprichter en CEO van XR Tech, vertelt over de uitlegvideo producties van ons team bij Storisell. De testimonial video is geproduceerd door ons eigen filmteam. In de video gaan we dieper in op de geanimeerde uitlegvideo’s die Storisell heeft gemaakt voor het virtual reality-bedrijf. Met dank aan het team van XR Tech voor de goede samenwerking.

Animatie

Storisell produceert uitlegvideo’s voor Connectel

In deze geanimeerde videoproductie voor Connectel heeft ons team bij Storisell alles in-house geproduceerd met de brand guidelines van de klant als referentie. Connectel is een cloud based klantenservicesysteem dat hun gebruikers helpt om naadloze klantervaringen te creëren. We willen het team van Connectel bedanken voor een goede samenwerking.

Animatie

Minty vertelt over de producties van Storisell

Storisell heeft voor voor Minty Digital enkele geanimeerde uitlegvideo’s en digital design campagnes geproduceerd. Ons in-house team heeft daarnaast de volgende testimonial video gemaakt, waarin Charlie Clark, CEO van Minty Digital, zijn ervaring beschrijft met het werken met Storisell. Minty Digital is gevestigd in het VK en Spanje en levert SEO-diensten aan top-tier klanten. We willen het Minty Digital team bedanken voor de goede samenwerking.

DOWNLOAD PRIJZEN
Content vertalingen

Storisell produceert internationale video campagne voor Ikohs

Storisell presenteert onze uitlegvideo productie’s voor Ikohs en hun robot stofzuiger reinigingsproducten. Deze campagne is vertaald in het Nederlands, Spaans, Portugees, Frans, Duits, Pools, Italiaans, en Engels. Het volgende voorbeeld toont een van deze vertalingen waarbij we de graphics en tekst hebben aangepast aan de nieuwe markt. Wij willen Ikohs bedanken voor de goede samenwerking.

DOWNLOAD PRIJZEN
Diensten Storisell Benelux

Vertalingen & Tekstuele Aanpassingen

Wij bieden een vertaalservice die u helpt uw content te vertalen in alle talen die u nodig heeft. Het doel is om content te creëren dat voor elk land lokaal aanvoelt. Uit onze ervaring blijkt dat de conversieratio hoger is als uw content gelokaliseerd is. U wilt dat uw content lokaal aanvoelt en aanspreekt omdat uw klanten meestal lokaal willen kopen.

Uitlegvideo FAQ

 

Heeft u ideeën om een uitlegvideo te produceren voor uw bedrijf? Download onze prijzen om te beginnen of bericht ons via hoi@storisell.com.

Hoe lang is een uitlegvideo?

De ideale lengte van een uitlegvideo hangt af van het uiteindelijke doel, maar in het algemeen raden wij klanten aan om uitlegvideo’s van maximaal 90 seconden te produceren. Een uitzondering hierop is de uitlegvideo waarin een systeem wordt uitgelegd, oftewel “system explainer videos”. Doorgaans worden deze type uitlegvideo’s gebruikt om een systeem, platform of applicatie uit te leggen en deze video’s kunnen doorgaans tot 2 minuten duren. Het beste kunt u verschillende kortere video’s – of snippets – maken waarin u focust op specifieke features zodat de informatie in hapklare stukjes wordt verteld.

Wat kunt u verwachten van het productieproces?

Wij starten elk project met een workshop om gezamenlijk het creatieve concept van de video te definiëren, de target audience te analyseren en een start te maken met het manuscript. Zodra het script is goedgekeurd ontwerpt een van onze ervaren designers het storyboard, wat een eerste visualisatie van de video geeft. Eenmaal akkoord is het tijd om te animeren om zo de uiteindelijke uitleg video te produceren. Doordat alle illustraties met de hand en vanaf scratch ontworpen worden, hanteren wij een levertijd van 4-6 weken vanaf het moment van de workshop.

Hoe kunt u de custom designs van een uitlegvideo hergebruiken?

Bij Storisell ontwerpen wij uw uitlegvideo volledig met de hand. Daarom kunt u het design dat uniek voor u ontworpen is hergebruiken voor andere marketingdoeleinden. Zo kunt u het design doortrekken op uw website in de vorm van bijvoorbeeld een web animatie, maar ook in uw sales decks of bedrijfs presentatie’s. Daarom geven wij onze klanten de optie om een gepersonaliseerd Icon Sheet te bestellen. De Icon Sheet is een verzameling van de unieke illustraties die tijdens het productieproces specifiek voor u zijn ontworpen, zodat u deze kunt hergebruiken voor andere marketingmaterialen.

Waarom zijn video’s essentieel voor uw marketing?

Er zijn meerdere factoren die de huidige populariteit van video hebben beïnvloed. Ten eerste heeft deze ontwikkeling een biologische achtergrond, want wist u dat uw hersenen 60,000 keer sneller beelden kunnen verwerken dan tekst? Met onze steeds korter wordende spanningsboog is deze metric erg belangrijk voor het creëren van een succesvolle marketing strategie. Verder heeft de opkomst van social media en platformen zoals Snapchat, Instagram en TikTok een grote impact gehad op de populariteit van video waardoor het een algemeen geaccepteerd – al dan niet geprefereerd – communicatie middel is geworden.

“Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time.”

Alan AdamsCEO, Essential Company