Animatie Bureau

Storisell is een internationaal animatie bureau dat animatie video’s produceert voor onze klanten en partnerbureaus. Creëer op maat gemaakte explainer video’s gebaseerd op uw brand guidelines. Perfect voor uw bedrijfswebsite, social media, en marketing doeleinden.

Storisell is opgericht als animatie bureau om  premium animatie projecten te produceren dat de kracht heeft uw bedrijf te transformeren. Wij zijn van mening dat hoogwaardige content de manier waarop bedrijven nieuwe klanten, investeerders en werknemers aantrekken kan beïnvloeden. Ons werk gaat over het helpen van mensen om de producten en diensten die ze consumeren te begrijpen.

Wij produceren al onze creatieve projecten in-house met een zeer bekwaam en ervaren team van zowel video producenten als motion graphic designers. Het is ons bewezen proces en onze persoonlijke benadering die ons in staat stelt om efficiënt op maat gemaakte, high-end deliverables te leveren.

In deze video vertelt onze Sr. Creative Project Manager, Chloe Veurink, u meer over ons bewezen productie proces. Ze vertelt over de verschillende stappen in het productie proces zodat u precies weet wat u kunt verwachten wanneer u een animatie project start met Storisell. Na het zien van de video weet u dat de eerste stap naar uw volgende explainer video het boeken van een workshop is!

Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk ons portfolio en download onze prijzen om aan de slag te gaan! Als u liever rechtstreeks met ons wilt praten, kunt u een e-mail sturen naar chloe@storisell.nl of ons telefonisch bereiken via tel. +31 202 41 08 57

Business Chat
SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

LEES MEER

VERZOEK PRIJZEN

Contact

Animatie Bureau FAQ

 

Wilt u Storisell inhuren als animatie bureau? Download onze prijzen om te beginnen of bericht ons via hoi@storisell.com.

Wat is een animatie bureau?

Storisell is een internationaal animatie bureau wat inhoudt dat wij animatie video’s produceren. Onder animatie verstaan we het toepassen van verschillende technieken om de illusie van bewegend beeld te creëren. Dit wordt gedaan door losse beelden achter elkaar te zetten. Deze losse beelden worden ook wel (stijl) frames genoemd. Het proces van animatie’s produceren heet ook wel animeren. Wij zijn specialisten in 2D animatie, maar kunnen ook door het toepassen van verschillende technieken een 3D effect creëren.

Welke stijl animatie produceren wij?

Ons bewezen proces geeft ons de flexibiliteit om elke gewenste stijl animatie toe te passen. Onze animatie video’s worden door onze motion graphic designers met de hand ontworpen. Dit betekent dat uw persoonlijke stijl geheel op maat voor u wordt  ontworpen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar  “Techy” en clean design zoals Hotjar ? Neigt u meer naar een kleurrijker, speelse stijl zoals Prime Penguin? Of past een realistischere weergave van karakters, zoals bij Medpeople, beter bij uw bedrijf? Bij Storisell is geen stijl te gek!

Hoe lang is een animatie video?

De ideale lengte van een animatie video hangt af van het uiteindelijke doel van de video, maar doorgaans raden wij klanten aan om animatie video’s van maximaal 90 seconden te maken. Een uitzondering hierop is de animatie video waarin een systeem wordt uitgelegd, oftewel “system explainer videos”. Doorgaans worden deze type animatie video’s gebruikt om een systeem, platform of applicatie uit te leggen en deze video’s kunnen doorgaans tot 2 minuten duren. Wij raden aan om verschillende kortere video’s – of snippets – te produceren waarin u focust op specifieke features zodat de informatie in hapklare stukjes wordt verteld.

Wat kunt u verwachten van het productieproces?

Wij starten elk project met een workshop om gezamenlijk het creatieve concept van de video te definiëren, de target audience te analyseren en een start te maken met het manuscript. Zodra het script naar wens is ontwerpt een van onze ervaren motion graphic designers het storyboard, wat een eerste visualisatie van de video geeft in de vorm van stijl frames. Als u tevreden bent met de illustraties is het tijd om te animeren om zo de uiteindelijke animatie video te produceren. Doordat alle illustraties met de hand en vanaf scratch ontworpen worden, hanteren wij een levertijd van 4-6 weken vanaf het moment van de workshop.