STORISELL LEVERT INSTRUCTIEFILM
Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw volgende bedrijfsfilm kan maken? Of heeft u behoefte aan instructiefilmpjes van uw nieuwste product? Storisell is een premium videoproductie bedrijf gespecialiseerd in (instructie)film en gepersonaliseerde animatie. Wij begrijpen dat het produceren van premium
content uw bedrijf kan transformeren. Ons in-house film team helpt u graag met uw volgende creatieve project. Eerst nog inspiratie opnieuw? Bekijkt u eens onze bedrijfsfilm voorbeelden.

Bent u benieuwd hoe een filmproductie in z’n werk gaat? Onze videograaf, Sigge Fabiansson legt het graag voor u uit in deze video. Wilt u liever uw ideeën rechtstreeks met ons bespreken dan kan dat vrijblijvend via hoi@storisell.com. We horen graag meer over uw project, zodat we uw geweldige ideeën kunnen produceren.

FILM SUCCESVERHALEN VAN KLANTEN

LEES MEER

DOWNLOAD PRIJZEN

INSTRUCTIEFILM

Instructiefilm FAQ

 

Heeft u behoefte aan een instructiefilm voor uw nieuwe product? Download onze prijzen om te beginnen of bericht ons via hoi@storisell.com.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een videoproductie bedrijf?

Videoproductie’s zijn er in alle vormen en maten: kiest u voor een premium instructiefilm of toch voor een budget productie? Dat maakt het tegenwoordig lastiger om te bepalen met welk videoproductie bedrijf u wilt samenwerken. Hier zijn een paar tips om rekening mee te houden als u een videoproductie bedrijf kiest:

  1. Kwaliteit = impact
  2. Een bewezen proces is goud waard
  3. Kiest u voor een specialist of voor een alles kunner?

Bekijk ons volledige artikel over het kiezen van de juiste videoproductie partner hier.

Wat kunt u verwachten van het productieproces van uw instructiefilm?

Ook bij een film project starten wij altijd met een workshop. Hierin wordt besproken wat voor doel de video heeft, wat voor scènes hier het best bij passen en aan de hand daarvan maken wij een gestructureerd productieplan. Zo kijken we of een script  nodig is en schrijven we samen een eerste draft. Ook bespreken we welke locaties geschikt zijn voor de verschillende scènes. Door ons bewezen proces zal de productiedag soepel en efficiënt verlopen en kunnen we de meeste relevante video content filmen.

Wat is de impact van instructiefilm?

Een studie heeft uitgewezen dat 92% van de ondervraagde marketeers aangaven dat het blootstellen aan instructiefilm actief heeft bijgedragen aan het vergroten van de product kennis onder hun doelgroep. Hoe beter prospects geïnformeerd zijn, hoe sneller ze de sales cycle kunnen doorlopen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor het produceren van instructiefilm. Met instructiefilmpjes op uw website kunnen prospects en bestaande klanten duidelijke informatie krijgen over uw product en uw product zelfstandig (her)ontdekken. Instructiefilm is een sterke toevoeging aan uw marketing strategie dat gemakkelijk op schaal in te zetten is.

Hoeveel kost het produceren van instructiefilm?

Net als bij onze andere services, kunt u onze film prijzen direct downloaden door hier uw email-adres achter te laten. U ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met onze volledige prijslijst. Een film project bestaat uit twee componenten: de productie dag en de nabewerking van het geschoten materiaal.

Voor een productie dag komen wij 8 uur op locatie filmen. Vervolgens heeft u zelf zeggenschap over hoeveel filmpjes daar uit voort komen en hoelang deze zijn. De nabewerking wordt namelijk per uur gefactureerd. Op deze manier kunt u het meest uit uw productiedag halen. Gemiddeld kost het zo’n 1,5 a 2 dag(en) aan editing voor een film van 2-3 minuten.

Om het laagdrempeliger te maken om onze filmdiensten uit te proberen hebben wij productieweken geselecteerd dat wij specifiek naar Nederland en België komen. Op deze manier kunt u uw volgende filmproject met korting produceren. Meer informatie over onze filmweken vindt u hier. Liever direct met ons praten? Bericht ons via hoi@storisell.com.